Prywatny Serwer WarZ [WarZ Emulator Project Nexus]!

Fajnie się gra ale mączą mnie te ciągłe awarie konserwacje i wywalanie z serwera. Na razie daje sobie z tym spokój.

Mam pewien problem. Wyskoczyło mi takie coś

Failed to get current game build.

Robiłem tak jak na tym "jak się połączyć"

NAPRAWIŁO SIĘ

Jest kolejny problem. Gdy próbuje się połączyć z roomem to mi wyskakuje że timeout i d*pa.

Kolejny sie sam naprawił.

Teraz pytanie jak pisać na globalu?

a ja jak próbowalem się wbic 6 raz na serwer ciaglę mi wchodzi Failed connect to server -.-

Mam pytanie. Jak pisać na globalu?

Mam pewien problem. Wyskoczyło mi takie cośFailed to get current game build.Robiłem tak jak na tym "jak się połączyć"NAPRAWIŁO SIĘJest kolejny problem. Gdy próbuje się połączyć z roomem to mi wyskakuje że timeout i d*pa.Kolejny sie sam naprawił.Teraz pytanie jak pisać na globalu?
F1 F2 zmieniasz czat

Podłączenie się do serverów jest niemożliwe, zero stabilności co po kilku godzinach doprowadza do wściekłości...

Jak ktoś ma zamiar grać to niech nie szykuję się na dłuższą grę, ponieważ regularnie kicka z serwera co około 30 minut i trzeba poświęcić kolejne kilkanaście minut, aby wrócić do gry.

Mnie ani razu nie odłączyło,a często siedzę po 2 godziny.

O teraz nie ma problemu z podłączeniem sie do servera ale jak spotkam zombiego to padam zanim on do mnie podejdzie...

Zauważyłem ale wydaje mi się że dodali trochę hardcoru do tej gry,Po pierwsze mocniejsze zombie jeden potrafi zjechać mi tera 90 % hp,a 2 rzecz to że szybciej głodujemy (chyba) ale po 5 min gry 1/4 paska mi spadło...

Ale to musiało wejść dziś bo wczesniej tak nie było...

Prawda nie było tego,ale wkońcu możemy bać się tych zombie :)

loureg, miałem identycznie, był z 20m ode mnie i mnie zabił.

Gra jest naprawde dobra choc server musi być dopracowany, a i łatwo wyjśc z równowagi... Wczoraj szedłem przez całą mape do Castle(Safe Zone) i pare metrów od Safe Zone dostałem kose w plecy -_-

Miał bym prośbe, mógłby ktoś spakować zaktualizowaną gre i podesłać gdzieś na stronke?? Byłbym bardzo wdzięczny

Po prostu dodali trochę realizmu, na globcu też już tak jest. Zauważcie że czas leci szybciej niż realny, więc wypadałoby aby głód/pragnienie zbalansować także.

Miał bym prośbe, mógłby ktoś spakować zaktualizowaną gre i podesłać gdzieś na stronke?? Byłbym bardzo wdzięczny
Pewnie, może jeszcze frytki do tego? Chyba sobie żartujesz.

no tak czas leci szybciej, głód i pragnienie przy tym też ale my poruszamy się z jednakową prędkością ... śmiechu warte

Nie chciałbyś poruszać się x5 szybciej, uwierz mi. To może lepiej bardziej urealnić rozgrywkę i wyrzucić tyle leżącego lootu? Nie wiem jak na tym privie, ale na globie wprowadzili także ciężar każdego przedmiotu, więc teraz nie bierze się wszystkiego tylko to co potrzebne.

i jak wygląda sytuacja na serverze dalej wywala co 30 min?

mam problem z zaktualizowaniem, jest na to jakiś sposób?