Prywatny Serwer WarZ [WarZ Emulator Project Nexus]!

Mi i mojemu koledze wbiło do gry bez żadnych problemów :)

apropo kto uzywa emulatora ??

Kiedy użyłem emulatora wysakiwał mi error 8, bez niego tez nie moglem się połaczyć.

Świetnie sie gra :), nie grałem na płatnej wersji więc nie porównam ale na razie jest fenomenalnie :)

Ten up to zaraz się spuści ...

tak apropso to działa ;)

pogralem 20 min chcialem sie zaprzyjaznic a tu kulka w leb >< i znowu pol dnia zeby sie zalogowac

Bladek tak to już jest w tej grze. Bez kogoś z kim siedzisz na skypie wiele nie zdzialasz.

Gra działa, musiałem tylko jeszcze raz sciągnąć launcher, stąd:

http://warzemulator.com/dl/WarZ.rar

W porównaniu do triala, w którego miałem okazję zagrać, naprawdę nie widzę różnicy (jeśli chodzi o buggi itd.).

Ogromne podziękowania dla Danielkix.

Ps. czy w grze można zrobić swoją bazę, gdzie będzie się składowało przedmioty?

Jeśli dojdziesz do save zony możesz co ważniejszy loot przenieść do global inventory.

Ciągle wyskakuje mi error 8, czy rzeczywiście to wina zapchanych serwerów?

Ja też tak miałem, ale pobrałem nowego launchera z tego linku powyżej co zamieściłem i teraz normalnie mi wyszukuje serwery i mogę grać.

Nie używajcie quick join.

Haha miałem podobnie Bladek ;D Tyle, że zaciupali mnie w trzech kijami xD Ogólnie serwer działa i jest spoko, jedyny problem to fakt, że ciągle jest full.

4 razy reset max i wbija

Za parę minut mi się ściągnie. Napisze, czy działa.

Ta gra mnie trolluje. Na server wchodze bez problemu, widzę postać, przebiegnę 2 metry i do menu głównego wywala <3

Nie moge sie polaczyc z serverami caly czas error code 8

Pobrałem to co podał zax454. Działa i wyszukiwanie serwerów i podłączenie się do serwera. Czasami trzeba 2 czy 3 razy odświeżyć.

a przez te 2 czy 3 razy wyskakuje ci ten error code 8??

Zeby miec liste serwerów trzeba spamować w przycisk refresh aż się pojawi, nie ma innego sposobu.

Ominolem juz moj problem .... bo zrobilem reinstale systemu ... mam teraz windows xp z Sp 3 . wszystkie łatki zainstalowane , Net framework 4,5 tez tylko jak juz nacisne start game to nagle wykakuje bład :

" Aplikacja nie zostala właściwie zainicjowana (0xc0150002). Kliknij przycisk OK, aby zakończyc aplikację "

Pomocy !!

Dziwne. Za pierwszym razem dałem listę serverów i było 6 czy 7, ale gdy chciałem się do któregoś dołączyć to było, że server full. Wgrałem potem tego lauchera od zaxa i mam code 8. Wgrałem z powrotem tego pierwszego i mam code 8. Co robić?