Prywatny Serwer WarZ [WarZ Emulator Project Nexus]!

Dziwne. Za pierwszym razem dałem listę serverów i było 6 czy 7, ale gdy chciałem się do któregoś dołączyć to było, że server full. Wgrałem potem tego lauchera od zaxa i mam code 8. Wgrałem z powrotem tego pierwszego i mam code 8. Co robić?

Net mi się zaciął. Proszę o usunięcie posta.

mi działa :)

Error 8 wyskakuje wtedy kiedy serwery są full. Wystarczy troche pospamować refresh i może trafisz na wolnego slota.

Game is full. Nieważne czy jest 42/42 czy np 37/42.

obecnie wbic na server to chyba cud :D

Zn. każdy ma błąd Code 8? Jutro będzie ok?

Zn. każdy ma błąd Code 8? Jutro będzie ok?

blad code 8 oznacza ze SERVERY SA FULL jeszcze 2 h temu do 4 razy i udwalo sie wbic teraz 20 i nic...;]

bedzie wteyd kiedy ludzi nie ma na necie :) lub kupia lepsze servery

Oooo ciekawe zabieram się za sprawdzanie .

Cholernie trudno się wbić na serwer jakikolwiek, ja wbiłem, po czym mega lag i mnie wywaliło po kilku sekundach. : D

Nie chcecie mieć problemów? Kupcie tą grę, kosztuje jedynie 60+ zlotych i warto, sam kupiłem i nie żałuje. Brak errorów, 200+ serwerów, brak lagów itp. Zobaczymy co z wtorkowym patchem, kiedy pojawi sie na tym pirackim serwerze.

@mati9730,

skoro mieliśmy kupić to byśmy kupili. Ja osobiście nie kupię bo mi szkoda kasy na gry. Co do serwera to trzeba poczekać, aż porządny wykupią sobie serwer, bo kilka razy próbowałem wbić, a nawet już mi się ładowało, tylko, że ładowało mi się ładowanie do ładowania menu głównego(dosłownie).

witam mam pytanie nie moge się zalogować zrobiłem konto na tej stronie http://account.warzemulator.com/reg.php?reg=yes na emile nic nie dostałem a zalogować sie nie moge ponieważ pisze że złe hasło albo login jak ktoś może pomóc to z góry dziekuje

Code 8.. Co zrobić ? Nie wyszukuje mi serwerów :(

DZIALA, WBILEM NA SERWER, AHHAHAHAHAHAH UH AUAU ADFMJKHNJKLA JHNDFKL Saf nas nkasfk ds,.fmakl sjkdahnsj asn !

Ale torrent słabiutki. Seedować panowie, seedować!

haha jaki typ ;D

torent lecial maxem rano ><

kurde :D muszę se to ściągnąć !! :D

Zna ktoś odpowiedź lub wie jak pomóc z tym, że zaraz po wejsciu do gry ( świata) wywala do menu głównego?

Ile ludu xD. Jutro sprawdzę, bo dziś nie da rady tego pobrać przy moim shitnecie. Chętnie sprawdzę, bo nie mam zamiaru oddawać pieniędzy tym ludziom.

@Devison

Zrób :

reinstall

moze zle wgrales pliki

za slaby pc'

nie masz najnowszych sterownikow