Siema, czy istnieje taki prywatny serwer w którym powtory nie przechodzą przez ściany? Bo grałem na kilku to jest tak że: wchodzę do budynku albo do jakiejś jaskini i nagle z sufitu, ścian wyskakują na mnie mobki :/
Prywatny serwer wow, ściany
We wszystkich tak jest, przecież to są mobki ninja, one zawsze robią zasadzki...
nawet na globalu wilk przekopał się przez drzewo
Czyli nie ma prywatnego serwera bez tego buga? Na globalu grałem to tam jeszcze jest w porządku z tym.
To nie bug. To po prostu vmapy(move mapy), które uniemożliwiają mobom taką możliwość. Wgranie takich vmap obciąża trochę serwer, więc admini muszą więcej na maszynę wydać
a na moltenie, tod, sunwell mają tego "buga" ?
Są serwery i grałem kiedyś na takim(nie pamiętam nazwy). Są to tzw V-mapy jak kolega napisał powyżej i istnieje takie coś na prywatnych serwerach. Mobki mają wytyczone trasy i chodzą ścieżkami aby Cię dorwać. Nie działa to w 100% czasem się zdaży że jakiś przeleci, ale ogólnie działa.
Siema, czy istnieje taki prywatny serwer w którym powtory nie przechodzą przez ściany? Bo grałem na kilku to jest tak że: wchodzę do budynku albo do jakiejś jaskini i nagle z sufitu, ścian wyskakują na mnie mobki :/