Prywatny serwer WoW'a

Szukam jakiegoś dobrego serwera prywatnego. Na razie znalazłem jakieś zabugowane serwery gdzie co drugi quest był nie do wykonania. Ważne żeby zawierał chociaż MoP.

Z góry dziękuje

Jak MoP to:

WoW-Freakz (aczkolwiek odkąd wszedł drugi realm z Legionem z opcją przenoszenia postaci to ten MoPowy wymarł)

PandaWoW

Ale nie oczekuj, że wszystko działa w 100%, a jako, że są to serwery hight rates to do questów nie przywiązują zbyt dużej wagi, za to end-game jest w miarę ogarnięty.

Jak prywatne serwery to tylko Vanilla

Hasira jest w tym ekspertem i ponoć głosi że Vanilla jest najlepsza dlatego grają na privach, reszta dodatków to syf

Dzięki wielkie

Tauri Wow , realm Evermoon , 2 polskie gildiae, jedna po stronie ally druga po stronie hordy. Całkiem spoko oskryptowany serwer.

Jeżeli MoPa z dobrze działającymi questami to Tauri :D A jak chcesz coś wyżej to nie polecam gry na WoDzie (raidy łatwe bez polotu :D a i tak mało serwerów na tym dodatku i nie ma ani jednego dobrze oskryptowanego, a poza raidami na tym dodatku nie ma co robić). Najbardziej z tych nowoczesnych dodatków poleciłbym ci Cata na Atlantissie 1 dodatek poniżej MoPa. Ewentualnie jeszcze Legion na freakzach nie wygląda najgorzej. Jakieś 80 % questów działa a raidy są zadziwiająco dobrze oskryptowane.

Tutaj masz nawet liste tego co zostało oskryptowane : https://www.wow-freakz.com/server_info.php

Zgłoszone błedy nie są olewane a sprawnie poprawiane. Jako pierwszy serwer na świecie nie ma problemu nawet z Artifact Power , Knowledge i broniami Artefaktowymi. Więc jak na prywatny serwer doświadczenie z gry jest dobre a nawet bardzo dobre.

mop to tauri, wod to motlen, legion to freakz

@baalvi27 Molten to teraz Warmane i nie ma tam WoDa. Jedyny serwer WoDa to firestorm. Oczywiście nie biore pod uwagi serwerów z garstką ludzi na serwerze strasznie zabugowanych. (chociaż firestorm niczym im w sumie nie ustepuje poza onlinem)

NIE PRYWATNY TYLKO PIRACKI

PRZESTAŃCIE PROMOWAĆ TE PIRACKIE SERWERY NA FORUM

NIE PRYWATNY TYLKO PIRACKI

PRZESTAŃCIE PROMOWAĆ  TE PIRACKIE SERWERY NA FORUM 

Chciałbym abyś walnął głową w taki ceglany murek.

Posłuchasz mnie?

No właśnie.

Dostajesz aktualizacje oraz najnowsze dodatki, w pełni działające i za to sobie tam płacisz więc graj na swoim globie
(ja też gram na globie), i nie rób spamu w wątku który Cię nie dotyczy.

Prywaty to świetna sprawa by rozpocząć przygodę z wowem, Ci co już go pokochają prędzej czy później idą grać na globie.

Down: Leci banik, nadstaw rączki :)

Chciałbym abyś walnął głową w taki ceglany murek.

Posłuchasz mnie?

No właśnie.

Dostajesz aktualizacje oraz najnowsze dodatki, w pełni działające i za to sobie tam płacisz więc graj na swoim globie 
(ja też gram na globie), i nie rób spamu w wątku który Cię nie dotyczy.

nie będę wulgarny dzieciaku tolerujesz złodziejstwo / oszustwo etc ? Nie ? to zamknij jape i do spania.

Prywaty to świetna sprawa by rozpocząć przygodę z wowem, Ci co już go pokochają prędzej czy później idą grać na globie.

Gdybym nie grał za dzieciaka na kulawych i niedorobionych privach, to już dawno zainwestował bym w wowa.

Granie na privie to jak jedzenie znalezionych na ulicy sucharków, gdy inni wcinają hamburgery z maka.

Szukam jakiegoś dobrego serwera prywatnego. Na razie znalazłem jakieś zabugowane serwery gdzie co drugi quest był nie do wykonania. Ważne żeby zawierał chociaż MoP.

Z góry dziękuje