Witam
Istnieje jakiś konkretny serwer League of Legends ? Ale taki z prawdziwego zdarzenia a nie emulowany przez 13letnie dzieci.. Dziękuje za wszystkie odpowiedzi !
Witam
Istnieje jakiś konkretny serwer League of Legends ? Ale taki z prawdziwego zdarzenia a nie emulowany przez 13letnie dzieci.. Dziękuje za wszystkie odpowiedzi !
Za dam ci jedno krótkie pytanie, po co ci priv do League of Legends, skoro na officjalu masz wszystko czego trzeba, a nie musisz za to płacić?
Nawet nie mam pojęcia czy do LoLa są privy.
Privów do LoL'a nie ma. I całe szczęście.
Zagraj sobie na League of Legends North America, tam jak są polacy, to nie są to dzieci, tyle.
np. Po to żeby mieć odrazu dostępnych wszystkich bohaterów, albo obejrzeć skin przed zakupem. Ale serwerów nie ma i pewnie nie będzie.
League of legends na garenie(taki program nie mylić z postacią), masz prywata
UP> i po co ten bezsensowny post? Powiedz mi kolego?
przepraszam, ze nie odpisywalem dlugo ale wylądowalem w szpitalu... czemu szukam jakiegos nieoficjalnego serwera leaque of legends ? zeby pograc gdzie jest mniejszy tłok . z
League of legends na garenie(taki program nie mylić z postacią), masz prywata
Garena to nie priv server :x a server dla Singapuru.
http://lol.garena.com/index.php
Bez proxy nie pograsz.
Do LoL'a priva chyba nie ma, ale jak chcesz sprawdzić skiny, to wpisz sobie w google "lol skin viewer" i 1-szy link. Co prawda strona po "krzaczkowatemu" ale nazwy postaci oryginalne więc nie będzie problemu
zeby szukac priva w lola trzeb byc jeb.... sry ale ogarnij sie jedyna taka gra ktora jest full za darmo is nie wplywa na gre a ty szukasz priv omg
sa prywatne serwery
Kolejny człowiek którego IQ jest dużo poniżej normy spamuje wszędzie, żeby napisać w Szukam MMO...
Kolejny idiota spamuje wszędzie, żeby napisać w Szukam MMO...
Licz się ze słowami kolego , bo prawa wyzywać nie masz .Może wy też pomyślcie czasami.Może mu nie chodzi o skiny tylko o postacie jakie chce zobaczyć.Do lola priva nie ma i nie będzie a skoro czubass wie lepiej to niech poda jakiś server.
A jak można nazwać kogoś kto pisze, nic nie wiedząc tylko po to, żeby napisać w Szukam MMO.
@EDIT
Specjalnie dla ciebie zmieniłem...
Co do tematu
Szukanie priva według mnie jest bez sensu.
Od tego mamry rotacje aby przetestować champów
Po co do tej gry prywatne serwery? Riot się stara i bugów jest mało, a ty chcesz się pchać w pobugowane privy (o ile istnieją)...
Ja grałem na serwerze Gareny, ciężko znaleźć tam ludzi do gry. Jedynie co tam jest to tańsze skiny i postacie (oczywiście wszystko co tańsze to za rp)
Temat został zamknięty. Powód: Temat nie ma większego sensu.
Witam