Prywatny serwer

Siema mam juz na Marsie 180 i 140 lvl kasy tyle ze moge dac kazdemu na servie po 10kk (albo i wiecej ;p) full set. Szukam jakiegos "dobrego priva" zeby sie tak jakby od nudzic xD. Jesli znacie naprawde dobry prywatny server to czekam na propozycje

a 2 pytanie to czemu gdy wlanczam elite cabal wyskakuje mi ze ma wirusa (antywirus AVG)

ps konto na globalu na sell

Polecam ten: http://cabal.mysterygames.to/

Sam na nim aktualnie gram, sporo ludzi, epizod 7.

hehe? ten serwer to ciemnosc. Dlaczegoz? Zostal zaatakowany przez hackerow, potrafil byc nieczynny nawet przez tydzien. NIE POLECAM!:D

aha a ty jaki bys polecal bo tera sciagalem x gaming czy jakos tak i tam main ma trojana nie wiem czy to wina antywirusa ale wolal bym bardziej zeby ktos mi polecil serva bo takie samotne szukanie i testowanie i sciaganie co chwile 1.7gb nie jest zbyt fajne ;p

a tak sie zapytam czy na kazdym servie antyvirus wykrywa trojana w mainie? bo sciagnelem avasta i on tez wyktyl wirysa w main to szkodzi systemowi czy lamie kody ? czy poprostu to jet jak w ip changerze do ots'ow ?

To jest tak, że u mnie również w wielu przypadkach wyskakuje Vir w tym Elite Cabal. Po prostu wyłącz antywira ew. Wyłącz zapory systemowe. Jeśli chodzi o serv to tak:

- Mystery Cabal gram, trzyma się dobrze ep 7 można luźno pograć

- Trinity cabal, lecz społeczność chyba Hiszpańska, ale nie jestem pewien trochę polaków się znajdzie, votuje się przyjemnie można full set za cc ogarnąć i parę costiumów w nie długim votowaniu,są reborny, ale się przyjemnie gra. (Prawie identiko to EG Cabal)

- X-Gaming Cabal za votowanie cc, również rr, osm set amp/Crit na start, są specjalne pokoje do expa i dropią tam coiny, które sellamy innym graczom lub wymieniamy za cc, dużo ludu w tym polaków też sporo ogólnie serv przyjemny

To by było na tyle inne albo padają albo zaatakowane hackerami ale jeśli chcesz z nimi walczyć lub grać na opustoszałych servach ^^ to polecam X-World Cabal ( Polski serv), Elite Cabal lub Unlimited Cabal

okej dzieki za pomoc mysle ze zagram na x gaming tylko boje sie zeby mi ten wir nic nie z***** ;p moze nawet zagramy razem kto wie ;p

ten x gaming nie dziala wylaczylem antywirusa i firewalla i dalej pisalo ze musze wylaczyc firewalla

z X-Gaming tak się dzieję. Ja również to miałem a się okazało, że musiałem Elite Cabal usunąć bo nie współgrało ze sobą ^^

a ja wlasnie nie mam zadnego priva tera tylko globala probowalem go wlaczyc i tak blad wylacz antywirusa potem blad wylacz fire wala potem wylaczylem fire walla i co ? fatal error plis check fire wall -.-

a gdy sciagnelem Mystery to ja moge grac ale kolega nie ;p

Mam pytanko ponieważ z tego co się dowiedziałęm cabal x gaming został zamknięty,czy mógł by ktoś polecić w miare zaludniony server(nie interesują mnie server po 200-500 online,conajmiej 1500+).

Temat napisałem tutaj aby nie robić kolejnych tego typu na forum.

Niema takiego.

no co ty ja tera testuje sky cabal (polecam sa resety co 170 lvl wtedy dostajesz 100 pkt za rest) jest channel Hardcore tam sie glownie expi ;p na ch1 jest zawsze full nawet o 3 w nocy ch2 to samo okolo 300-600 ludzi w tygodniu w weekendy nawet do 1000 ale wtedy male lagi ;p

Powiem poraz kolejny, nigdzie na privie cabala nie znajdziesz 1500 osób, to że na stronie w tabelce pisze "Online:1518" czy coś takiego to bujda która tylko zachęca do tego byście pobrali ich klienta i grali na ich serwerze. Najbardziej popularny jest chyba X-gaming, a z największą "przyszłością" to Mystery i to też na tym bym grał bo ma ten epizod 7 a z zapowiedzi Admina wynika ze będzie również BM3.

Albo na Mystery jak tu kolega polecił u góry albo zapraszam na EGCabal Online. Ja tam gram, ludności zależy jaki dzień tygodnia, ale ogólnie jest to przedział 100-350 osób. Jest jak pamiętam 600rr. Jeśli chodzi o exp na servie i ludność do tego expa to nie ma najmniejszego problemu. Na tych podstawowych mapkach typu FRG czy LS znajdzie się full pt do expa lub 2-5 osób wolno biegających, a na tych wyższych mapach znajdziesz 2 albo nawet 3 full pt więc to nawet sporo jeśli chodzi o tego typu servy :D Więc jeśli ktoś chętny to zapraszam pisać w poście lub w grze pod nickiem Koxiwo lub ObrońcaSłońca (ten drugi bardziej używam) :D

P.S Sprawdzę ten Sky Cabal :rolleyes: , a X-Gaming nie wiem czy zamknięty jest nic mi nie wiadomo, koledzy się nie skarżyli :D:lol:

Jaki server teraz polecacie?

Skąd nagły przypływ archeologów ja się pytam. Ludzie załóżcie nowe tematy i nie odkopujcie starych...

Poco robić nowy jak można napisać w starym i nie robić niepotrzebnie nowego tematu

Dołączam się do pytania. Na jakim serwie gra sporo Polaków?

Ze swojej strony zapraszam na Simp Cabal. Jak ktoś chętny to priv.

Siema mam juz na Marsie 180 i 140 lvl kasy tyle ze moge dac kazdemu na servie po 10kk (albo i wiecej ;p) full set. Szukam jakiegos "dobrego priva" zeby sie tak jakby od nudzic xD. Jesli znacie naprawde dobry prywatny server to czekam na propozycje

a 2 pytanie to czemu gdy wlanczam elite cabal wyskakuje mi ze ma wirusa (antywirus AVG)

ps konto na globalu na sell