Zastanawia mnie istnienie poddziału "prywatne serwery" do MU Online mimo zakazu umieszczania serwerów w regulaminie. Nie przeszkadzałoby to, gdyby nie użytkownicy ciągle dodający ogłoszenia. link
Prywatny serwer
Nie od dzis wiadomo, ze modzi wtykaja nos tam gdzie nie potrzeba, jednoczesnie nie umieja uporzadkowac podstawowych rzeczy.
Mam 7 punktów ostrzeżeń, z czego 4 nie mają podanej przyczyny.
Moderator, to taki Policjant, nie zawsze mu się chce, a musi coś zrobić, to robi
Witam.
Fakt istnienia tego poddziału należy skierować do administracji, bo my, moderatorzy, nie możemy nic z tym zrobić.
A i wątpię, aby administracja coś zrobiła, bo czekamy na nowy silnik.
Proszę także o zrozumienie, że modzi też mają życie, więc usuwanie tego typu tematów może chwile potrwać.
PhiloGamer, masz napisane powody otrzymania punktów, nie masz po prostu żadnej adnotacji do nich. Polecam się przyjrzeć dokładnie.
Pozdrawiam.
Przeoczenie, dział został usunięty. Dzięki za info!
Ten silnik to miał być już długi czas temu.
Możecie mniej więcej określić kiedy się on pojawi?
Kiedy będzie gotowy.
Kiedy będzie gotowy.
Hahah od razu mi do głowy blizzard na mysl przyszedl, bo oni tak samo odpowiadaja na wszystko, czy to gra czy cos innego, jest jedna uniwersalna odpowiedz, pewnie nowy silnik za rok czy dwa
pewnie tego jest wiecej, bo zakazane sa privy ale czy posprzątane forum z nich?
Nie jest posprzątane do końca. Gdy coś zauważycie zgłaszajcie. Temat zamykam, bo Salek już rozwiązał sytuacje podaną przez autora.
Zastanawia mnie istnienie poddziału "prywatne serwery" do MU Online mimo zakazu umieszczania serwerów w regulaminie. Nie przeszkadzałoby to, gdyby nie użytkownicy ciągle dodający ogłoszenia. link