Prywatny, szukam

Witam.

Niedawno postanowiłem wrócić do mmo, od którego zaczynałem przygodę z tym gatunkiem.

Szukam jakiegoś dobrego prywatnego serwera, zależny mi żeby nie był to serwer, który się zaraz rozpadnie, żeby grało na nim sporo ludzi w tym Polacy, oraz żeby były polskie gildie.

Pozdrawiam.

X-world - ten serwer to już legenda, bardziej obawiał bym się że asteroida spadnie ci na głowę niż ten serwer padnie w najbliższym czasie. POLECAM!

Szukam dalej, proszę o dalsze propozycje :)

W chwili obecnej cieżko o fajny serwer. Sam z dużą grupą ludzi codziennie przeglądamy różne fora w poszukiwaniu ....

A co myślisz o Zhyper Mu?

Wiem, że to fajna sprawa, kiedyś dużo grałem na jednym polskim bardzo dobrym privacie Smilemu, ale niestety już jakiś czas temu padł, a mnie ochota naszła na wspominki i szukam jakiegoś innego.

Moze zagrasz z nami na globie, serwer valhalla. Zapraszamy

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

ZhyperMu ma za sobą swoje lata i obecnie wcale bym tam nie zaglądał. Zajrzyj na SoulMu.

ZhyperMu ma za sobą swoje lata i obecnie wcale bym tam nie zaglądał. Zajrzyj na SoulMu.

Link poproszę przy okazji, to chyba nie problem ?

Tak jak ktoś wyżej, nie polecam szukania polskich serwerów. Już lepiej skupić się na czymś co istnieje i ma pewne miejsce wśród wszelakich najpopularniejszych top list Mu online.

Jeżeli chcesz jakiś świeży serwer (nie wiem czy będzie dużo ludzi) to np. ten http://www.rebirthmuonline.com/pt/ startuje w sobotę (exp x25, s6ep3). Nie polski a to spory plus, bo polski bum na NAPRAWDĘ dobre serwery Mu online skończyły się na wersjach z sezonu 3, gdzie wtedy jeszcze była to nowość.

Nie chce globala,

Soul mu -17 osób online na 3 serwery, nty.

Czesc,

Old style classic low rate, long term mu online server! Based on IGCN season 6 episode 3 files. No spots, no crazy items in shop, balanced and bugles..

<p>

</p>

<p>
	Wystartowal nie dawno 26go Lutego. Exp x4 hard core, caly czas aktualizowany.
</p>

<p>

</p>

<p>
	www.dsmuonline.eu
</p>

Witam.

Niedawno postanowiłem wrócić do mmo, od którego zaczynałem przygodę z tym gatunkiem.

Szukam jakiegoś dobrego prywatnego serwera, zależny mi żeby nie był to serwer, który się zaraz rozpadnie, żeby grało na nim sporo ludzi w tym Polacy, oraz żeby były polskie gildie.

Pozdrawiam.