Ponieważ ESO jest na dość dużej przecenie zachęcam zainteresowanych kupnem gry i dołączenie do DC. Zastanawiałem się na założeniem tu gildii (jedyna jaka jest mi nie odpowiada i trzeba im zrobić konkurencje ), a ta przecena zachęciła mnie aby przyśpieszyć ten proces. Jeżeli znajdzie się więcej graczy założę dla nas gildię, jeśli nie to zawsze będę mógł pomóc tej grupce która postanowi grać po tej stronie konfliktu. Gdyby były potrzebne jakieś informacje proszę o napisanie pod tematem lub (może nawet lepiej) prywatnej wiadomości
Przecena ESO
Jak wygląda sprawa tej gry, czytałem, że jakieś dodatki trzeba kupować , jest też abonament?
Kupić nie trzeba ponieważ (oczywiście trochę bardziej się męcząc) można się dorobić takiego samego/porównywalnego ekwipunku. Jeżeli w DLC dojdzie ścieżka skilli (najnowszy ma dodać) to nie będą to skille które mają wpływ na PvP ani PvE. Więc jeśli chodzi o DLC- tak, są przydatne, nie, nie są wymagane. Można wykupić dodatkowo abonament który na jego czas daje dostęp do wszystkich DLC + 10% do zdobywania expa + 1500 koron (waluta IS) za każdy miesiąc. Ja sobie wykupiłem na pół roku i dzięki temu jak skończy mi się będzie mnei stać na DLC płacąc mniej niż jakbym kupował same DLC (ceny dla nas są inaczej przeliczane przez co kupując abonament i za zdobyte dzięki niemu korony kupując DLC płacimy mniej niż za kupno koron normalnie i kupno DLC za nie)
A ile kosztuje taki abonament?
Im dłuższy tym cena niższa (płacisz z góry za dany termin oczywiście):
30 dni- 50zł (1 miesiąc 50zł)
90 dni- 135zł (1 miesiąc 45zł)
180 dni- 240zł (1 miesiąc 40zł)
Dziękuję za odpowiedz. Jednak cena wszystkiego jest zdecydowanie za wysoka dla mnie.
Właśnie zastanawiam się nad kupnem, ale boję się, że klucze z tego sklepu mogą byc lewe i za jakiś czas dostane locka na konto :/ Co o tym sądzicie?
Nie sądzę by były lewe ponieważ ta strona nie jest nowa. Sam zastanawiam się czy nie kupić i dać znajomemu
Oki, to kupuje. Mam nadzieję, że godnie zastapi mi FF XIV
To zapraszam też do gry po tej stronie co ja czyli DC, jeśli zainteresowany napisz mi PW tutaj
Siemka, właśnie miałem zamiar wrócić do gry. DC mi odpowiada, także jak już pobiorę, to dam znać.
W razie potrzeb też pomogę z zaplanowaniem rozwoju postaci ale takie rzeczy to już nie na forum a w samej grze lub przez wiadomości prywatne
Czy jest możliwość bez kupowania sprawdzenia sobie tej gry? Jakiś trial np.
Był dostępny w grudniu darmowy weekend. Obecnie nic takiego nie ma
Jakby ktoś chciał dołączyć do nas to mogę udostępnić mój serwer ts3. Po adres itp zapraszam na priv.
Ponieważ ESO jest na dość dużej przecenie zachęcam zainteresowanych kupnem gry i dołączenie do DC. Zastanawiałem się na założeniem tu gildii (jedyna jaka jest mi nie odpowiada i trzeba im zrobić konkurencje ), a ta przecena zachęciła mnie aby przyśpieszyć ten proces. Jeżeli znajdzie się więcej graczy założę dla nas gildię, jeśli nie to zawsze będę mógł pomóc tej grupce która postanowi grać po tej stronie konfliktu. Gdyby były potrzebne jakieś informacje proszę o napisanie pod tematem lub (może nawet lepiej) prywatnej wiadomości