Witam
Wiecie może kiedy wejdzie na oficjalne servery utrudnienie levelowania i nowe spece? Bo słyszałem, że już w prepatchu będzie można pograć Demon Hunterem i tak samo spece się zmienią(u rogue/huntera etc)
Ciekawi mnie jeszcze czy skalowanie lokacji do poziomu gracza będzie też w prepatchu czy dopiero w Legionie?
Przed Legionem
Właśnie, ma ktoś tą notkę odnośnie prepatcha? Nigdzie nie mogę znaleźć...
Krainy skalują się tylko w Broken Isles (Legion) 100-110 lvl. pozostałe się nie skalują i tak w pre patchu będzie dh oraz zmiana speców z tym że dh ma być tylko dla posiadaczy Legionu.
A już zapowiedzieli kiedy wyjdzie ten pre-patch?
Zawsze wychodzi około 1 miecha przed premierą dodatku. W pre patchu jakis rewelacyjnych zmian raczej nie będzie.
Zawsze wychodzi około 1 miecha przed premierą dodatku. W pre patchu jakis rewelacyjnych zmian raczej nie będzie.
Obstawiam 3ci tydz LIPCA.
Tak, warto wbic ogarnac sie przed startem.
Skalowanie nie będzie tylko na Broken Isles ponieważ Blizzard wspominał coś o outlevelowaniu miejscówek. Pisali, że nie będzie sytuacji takich sytuacji jak w Pandarii teraz, że wchodzisz na 85 lvlu do Jade Forest, robisz fabułe i masz 90 nie zwiedzając innych kran... Powiedzieli, że będziemy mogli zostawać na lokacjach dopóki nam się nie znudzą bo potwory/questy się zeskalują.
Czyli utrudnione levelowanie będzie w prepatchu czy dopiero w Legionie?
https://www.reddit.com/r/wow/comments/4josi0/summary_of_70_legion_prepatch_changes/
Może tu znajdziecie to czego szukacie.
Ogolnie jesli chodzi o dokladne info w sprawach wow'a zapraszam na mmo-champion. Stale aktualizacje odnosnie gry. Duzo sie mozna dowiedziec.
Witam
Wiecie może kiedy wejdzie na oficjalne servery utrudnienie levelowania i nowe spece? Bo słyszałem, że już w prepatchu będzie można pograć Demon Hunterem i tak samo spece się zmienią(u rogue/huntera etc)
Ciekawi mnie jeszcze czy skalowanie lokacji do poziomu gracza będzie też w prepatchu czy dopiero w Legionie?