Przedsionek

Nie wiesz, czy jesteś godzien miana "Aiwe"?
Możesz przekonać się na własnej skórze już dziś...

Wejdź do przedsionku i sprawdź...

_________

Jest to miejsce, w którym dowiecie się co znaczy nazwa gildii RolePlay Leth mori Aiwe [LmA] :)

Od jakiegoś czasu śledzę poczynania gildii i jestem pod wrażeniem. A strona....masakra! muzyka i wykonanie świetnie do siebie pasują. Podziwiam was za zaangażowanie we wspólnej zabawie RP mmo.

Jedno wielkie "WOW!". Strasznie wszystko ze sobą współgra. Wchodząc na wasza stronkę internetową to czuć taki fajny klimacik. ;)

I pomyśleć, że jestem ich członkiem xD POWER !

Polecam ekipe jak najbardziej ! :)

Miło słyszeć :)

Ogólnie zależało mi na tym, by sprawdzić jak się to spodoba, a jeśli tak, to pewnie doda się w przyszłości trochę więcej zagadek, a wtedy np. na koniec przenosiłoby w nagrodę do strony, w której wyjaśniona jest nazwa gildii :) Bo jednak gildii idzie już trzeci rok, a dla większości nazwa w dalszym ciągu jest tajemnicą :P

Tak czy inaczej jeszcze się nad tym pomyśli.

Podobnie jak przedmówcy jestem pod wielkim wrażeniem , i nie mam tu na myśli tylko przedsionka , ale ogólne zaangażowanie Gildii. Chciałem nawet złożyć podanie ale zrezygnowałem ponieważ zawsze miałem problemy z zawieraniem nowych znajomości i można powiedzieć że jestem lekko aspołeczny , dlatego miał bym problem z rozmawianiem na TS'e. Może się przełamie w końcu , a puki co życzę wam by Gildia nadal dobrze się rozwijała , chociaż patrząc na wasze zaangażowanie , sądzę że nie będzie z tym problemu.

Podobnie jak przedmówcy jestem pod wielkim wrażeniem , i nie mam tu na myśli tylko przedsionka , ale ogólne zaangażowanie Gildii. Chciałem nawet złożyć podanie ale zrezygnowałem ponieważ zawsze miałem problemy z zawieraniem nowych znajomości i można powiedzieć że jestem lekko aspołeczny , dlatego miał bym problem z rozmawianiem na TS'e. Może się przełamie w końcu , a puki co życzę wam by Gildia nadal dobrze się rozwijała , chociaż patrząc na wasze zaangażowanie , sądzę że nie będzie z tym problemu.

Co do TS, to nie używamy tego programu - obecnie jesteśmy posiadaczami serwera Mumble. A co do samego komunikatora głosowego, to nie ma u nas jakiegoś odgórnego obowiązku przebywania na nim nonstop. Ludzie wchodzą sami z siebie :)

____

Swoją drogą już niedługo będzie zmieniany zimowy design strony na wiosenny/letni. Także Ci co zimowego nie widzieli, zobaczą go dopiero za rok! :) Przy okazji pojawi się również porządny opis jednej z zakończonych kampanii :) Osoby, które chcą być ze wszystkim na bieżąco mogą polubić nas na FB pod linkiem poniżej :)

Lubię to!

W takim razie się skusze :D Pewnie do końca tygodnia złoże podanie , a nóż się uda :D , a nawet jeśli nie , to patrząc na wzór tego podania , czuję że szykuje się z nim niezła zabawa :D

szkoda że serw : Blacktide bo złożył bym poidanie ( niestety lub stety gram na underworld )

W temacie gildii Leth Mori Aiwe , jest napisane że server nie gra roli jeżeli zdeklaruje się że w przyszłości ( kiedy pozwolą na to warunki tzn. złoto czy tam gemy ) przejdzie się na server Blacktide. Sam również gram na Underworld , i mimo tego zdecydowałem się na to , by wkrótce złożyć podanie.

Jest tak jak napisał xNachox.

Poza tym sam pisałem o tym w innym temacie:

Jesteśmy otwarci na osoby z innych serwerów - a i jest dla Ciebie wtedy dostępne w naszej gildii wszystko poza: bankiem, buffkami i wypadami na gildyjne WvWvW. Jednak tak jak widać w naszej przykładowej aplikacji - wymagamy deklaracji chęci zmiany serwera w przyszłości (czyt. wtedy, gdy będziesz miał już odpowiednią ilość złota i gdy uznasz, że nasza gildia Ci odpowiada). A musisz wiedzieć, że jeżeli jesteś aktywną osobą w gildii, to ta ilość gemów, którą trzeba zdobyć na zmianę serwera nie jest nieosiągalna.

Nie wiesz, czy jesteś godzien miana "Aiwe"?
Możesz przekonać się na własnej skórze już dziś...

Wejdź do przedsionku i sprawdź...

_________

Jest to miejsce, w którym dowiecie się co znaczy nazwa gildii RolePlay Leth mori Aiwe [LmA] :)