Przedstawienie pvp

Mógłby ktoś opisać jak ma się pvp w wow'ie, czyli jakie są rodzaje rozgrywki? I czy śmiga na pvp duzo osób czy ta wielka ilosć graczy to tylko znudzone osoby którym szkoda władowanej kasy w gre?

pvp w wowie, na serio? Jest to prawdopodobnie jedno z najlepszych pvp ever.

Gra się głównie pod pvp. Wszystkie itemy, wszystkie raidy, robisz tylko po to by uzbierać lepszy gear a tym samym być mocniejszym w pvp.

Gra jest miodna, jeszcze jak lubisz dobrą zabawę + niesamowitą fabułę, to jak najbardziej polecam.

PS : najpierw trzeba wbić ten lvl nr 90 :D

ekhm. PvP jest chyba najsłabszym punktem WoWa, lecz jeśli nie przeszkadza Ci kompletny brak balansu (ostatnio grałem na cata, nie wiem jak jest teraz) to śmiało możesz grać.

no tak, super ale bardziej chodziło mi o sprecyzowanie rodzajów rozgrywek pvp :) jakie są areny, bg i o co chodzi w rvr :) coś w stylu wojen pomiedzy klanami/gildiami nie ma ?

Arena 2v2/3v3/5v5, Rated BG (druzyny), BG(polowa botow, syf). Jakies tam bitwy, gangi, oblezenia miast

Polecam serwer Outland na offie, aktualnie PvP sie zje*** na 5.3

Mógłby ktoś opisać jak ma się pvp w wow'ie, czyli jakie są rodzaje rozgrywki? I czy śmiga na pvp duzo osób czy ta wielka ilosć graczy to tylko znudzone osoby którym szkoda władowanej kasy w gre?