Przegląd co niektórych mmo 2D

Wracając się do czasów kiedy nowością było Diablo a nawet już później Diablo II , w tak prosto skonstruowanej grze przyciągał mnie najbardziej jej klimat. Gra była ciekawa bo sam świat w niej stworzony stwarzał ciekawość u gracza..

A ostatnio w co grałem ''Eudemons'' , ''Conquer'' . i ''PD'', gry nie najgorzej rozbudowane ale po kilku tygodniach grania stwierdzam że mi się nudzi.. Wszędzie za kolorowo a postacie wyglądają śmiesznie, nie ma tego czegoś,

a złożoność świata nie wywołuje ciekawości u gracza..

Średnie odczucia miałem co do ''Red Stone'', gra graficznie i dźwiękowo przypomina mi trochę gry za późnej kadencji Amigi 600 w takich tytułach jak np. ''The Goblins''. W ''RS'' exp zdobywa się głównie przez questy lub gre w timie pod pvp, grind w pojedynke jest nie opłacalny. Podobnie jak w ''Shadow of Legend'' gdzie podobała mi się ciekawie wykonana grafika 2,5D. Gra wygląda klasycznie ale zarazem ładnie.

Dużo osób uważa za klasykę ''Tibie'' lub ''Ultime'', ale jak dla mnie jest to ''Legend of Mir'' i ''Lineage I'',

i nie chodzi tu o rok wydania który się o niewiele różni tylko o odczucia z gry.

Gra która mnie dosyć ciekawiła a nie udało mi się jej sprawdzić to ''Skyblade'', może ktoś z was miał z nią styczność?

Jeśli chodzi o Diablo 2 to można było ją zainstalować jako 2D/3D ale różnicy raczej nie widać. Niestety w wymienione przez ciebie gry nie grałem bo nie bardzo interesują mnie 2D. Wracając do tematu to Skyblade jest f2p, klient waży 515.05 MB (na dzień dzisiejszy). Do wyboru jest 8 klas, każdą z klas czekają 3 awanse. Gra jest dynamiczna, dźwięk ujdzie w tłumie, ale jest za to dużo animacji, mass mob kill i pvp. Warto spróbować.

Edit.

Rejestracja - http://www.skyblade.com.ph/UserAccount/Register.aspx

Download - http://www.skyblade.com.ph/Download/GameClient.aspx

Czytałem już info o tej grze ale mam problem z jej update.

Dokładnie jaki?

Zgrywa pliki do pewnego momentu poczym je kasuje i zgrywa od nowa.. Tak jakbym miał dziurawe ram'y z tym że są w porządku. Wina systemu też to nie jest, prawdopodobnie coś w procku już mi szwankuje.

Spróbuj programem Download Accelerator Plus i ściągnij manual patch

Próbowałem manual path i nie skutkowało.

W jaki sposób mam DAP'em updejtować ?

Zapytaj się na oficjalnym forum tej gry, powinieneś dostać normalną odpowiedź a nie przypuszczenia. Jeśli jednak nie będą wiedzieli o co chodzi to pewnie wina twojego procka :P ale ja sam nie mam o tym pojęcia, bo przecież nigdy w to nie grałem, jak pisałem powyżej.

Wracając się do czasów kiedy nowością było Diablo a nawet już później Diablo II , w tak prosto skonstruowanej grze przyciągał mnie najbardziej jej klimat. Gra była ciekawa bo sam świat w niej stworzony stwarzał ciekawość u gracza..

A ostatnio w co grałem ''Eudemons'' , ''Conquer'' . i ''PD'', gry nie najgorzej rozbudowane ale po kilku tygodniach grania stwierdzam że mi się nudzi.. Wszędzie za kolorowo a postacie wyglądają śmiesznie, nie ma tego czegoś,

a złożoność świata nie wywołuje ciekawości u gracza..

Średnie odczucia miałem co do ''Red Stone'', gra graficznie i dźwiękowo przypomina mi trochę gry za późnej kadencji Amigi 600 w takich tytułach jak np. ''The Goblins''. W ''RS'' exp zdobywa się głównie przez questy lub gre w timie pod pvp, grind w pojedynke jest nie opłacalny. Podobnie jak w ''Shadow of Legend'' gdzie podobała mi się ciekawie wykonana grafika 2,5D. Gra wygląda klasycznie ale zarazem ładnie.

Dużo osób uważa za klasykę ''Tibie'' lub ''Ultime'', ale jak dla mnie jest to ''Legend of Mir'' i ''Lineage I'',

i nie chodzi tu o rok wydania który się o niewiele różni tylko o odczucia z gry.

Gra która mnie dosyć ciekawiła a nie udało mi się jej sprawdzić to ''Skyblade'', może ktoś z was miał z nią styczność?