Siema. Jaką przeglądarkę polecacie, operę czy chrome? Chodzi mi o szybkość i żeby mało ramu zżerało. Dodatki mnie nie interesują tyle co sobie adblocka zainstaluję. Za wszystkie odpowiedzi dzięki. Pjona
Przeglądarka
Firefox.
@edit:
Chrome zżera dużo RAM'u.
Ja mam Gooogle Chrome i 3 gb ramu i szybko zasuwa. Nie mam pojęcia ile to wżera Ram.
Co do AdBlock sam go używam i powiem że na tej stronę zawsze mi pokazuje jedną stronę...
Ale polecam pobrać tą coś ponieważ all reklamy usuwa oraz reklamy na YT!
Bez zbędnych dodatków to firefox mało zjada wbrew pozorom . Sam używam i zeby nie było, probowalem chroma i opery.
Polecam chroma - sam używam i jest wg. mnie najlepszy. Szybko się uruchamia i szybko działa. Oprócz tego fajna rzecz jest taka, że każda karta to osobny proces - czyli jak ci się jedna karta zatnie to reszta działa, a nie zacina się cała przeglądarka.
Używałem wcześniej firefoxa dobrych kilka lat i nie narzekałem do czasu aż co chwilę wtyczki wywalały mi błędy i nic nie pomagało. Jestem na chromie od 2 miesięcy i jest uważam ten program za warty polecenia.
Przesiadłam się na chrome po tym, jak FF zaczął mi fundować zawiechy systemu. Nawet komunikat "wtyczka flash przestała działać" pojawia mi się zdecydowanie rzadziej.
Używaj nexusa, huehuehue.
Sprawdziłem wszystkie największe i najpopularniejsze przeglądarki. Z nich wszystkich najbardziej odpowiada mi firefox, więc i Tobie go polecam.
18 zakładek w operze z czego 15 to muzyka z YT, 1 to jakaś flashowa giera i 2 to zwykłe www - ok 1,5GB RAMU. Nie dozłem spadku wydajności przy otwieraniu nowych kart.
Siema. Jaką przeglądarkę polecacie, operę czy chrome? Chodzi mi o szybkość i żeby mało ramu zżerało. Dodatki mnie nie interesują tyle co sobie adblocka zainstaluję. Za wszystkie odpowiedzi dzięki. Pjona