Przeglądarkowe rpg

Witam, poszukuje przeglądarkowej gry

5 lat temu grałem w bigpointowe darkorbity i seafighty ale niestety te gry się skonczylu p2w.

grałem również w xblaster, trochę w drakensang ale poszukuję czegoś nowego.

z strategicznych khanwars, spaceinvasion(umarło) troche plemiona2 ale się znudziły...

odpają śmieciowe gry gdzie walka jest podzielona na "rundy"

celuję coś w ten deseń co wyżej ale wymagam gra gdzie jest populacja i nie jest AŻ tak p2win, bo w każdej jest grze.

Najlepiej jakaś dynamiczna gra i jeśli coś się znajdzie to u boku strategiczna tylko na klikanie myszką ;)

Pozdro

p.s znalazłęm UCraft ale do takiej gry przydało by się spłoszczenie a nie ma :/ a wygląda w miare:)

Tylko wyjaśnij mi po co marnować czas na takie klikacze? Gorzej czasu nie da się zmarnować.. Nawet jeden filmik jest o tym i o manipulacji takimi ludźmi. :/

Smutne...

Shakes and fidget, obecnie klikamy z kolegami od czasu do czasu, kiedy nie mamy co robić lub w międzyczasie.

grałem w shake'a..

No wiem właśnie że strata czasu ale chciałbym wrócić do starów czasó DarkOrbit albo seafight, chyba że te czasy nie wrócą ( mam na mysli rok 2010) i już nie ma takich gierek. a Poklikać w takie s&f można ale już grałem z 3 razy w tą gre powbijam ~200 lvl i gra się zwyczajnie nudzi

W shakesie raczej się nie klika, tylko odpala bota

@up prawda jechałem na nich bo 300 awki nie da sie wyrobic, ale nie schodzmy z tematu jest cos wartego uwagi?

a jeśli chodzi o klienty, to czekam na desert black bo reszta to syf. Tera jest spoko ale tylko NA eu to nieporozumienie ( GF)

Elsword - ciekawa nawalanka,

Railnation - nieźle wciągająca zabawa w prowadzenie firmy kolejowej,

Darkensang - polecam odwiedzić tą gre jeszcze raz bo wiele się zmieniło i niema już takiego p2w,

My Sunny Resort - ostatnio na topie zabawa w prowadzenie kurortu,

Travian, Settlers, Anno, Plemiona 2 to z tych popularnych strategii.

Na pewno w część tych gier grałeś ale może jest coś nowego.

Polecam http://matoria.meximas.com/

Fragoria? http://pl.fragoria.com/

Nie ma walki turowej, jest niezła grafika jak na grę przeglądarkową, klimat średniowieczny, dużo mountów, petów, graczy jest sporo, a przynajmniej było, możliwe, że czasy świetności tej gry minęły - sam musiałbyś sprawdzić.

Fragoria? http://pl.fragoria.com/

Nie ma walki turowej, jest niezła grafika jak na grę przeglądarkową, klimat średniowieczny, dużo mountów, petów, graczy jest sporo, a przynajmniej było, możliwe, że czasy świetności tej gry minęły - sam musiałbyś sprawdzić.

Witam, poszukuje przeglądarkowej gry

5 lat temu grałem w bigpointowe darkorbity i seafighty ale niestety te gry się skonczylu p2w.

grałem również w xblaster, trochę w drakensang ale poszukuję czegoś nowego.

z strategicznych khanwars, spaceinvasion(umarło) troche plemiona2 ale się znudziły...

odpają śmieciowe gry gdzie walka jest podzielona na "rundy"

celuję coś w ten deseń co wyżej ale wymagam gra gdzie jest populacja i nie jest AŻ tak p2win, bo w każdej jest grze.

Najlepiej jakaś dynamiczna gra i jeśli coś się znajdzie to u boku strategiczna tylko na klikanie myszką ;)

Pozdro

p.s znalazłęm UCraft ale do takiej gry przydało by się spłoszczenie a nie ma :/ a wygląda w miare:)