Przeinaczone nazwy postaci

Shadow - Thief
Duelist - Conquistador
Templarius - Crusader
Witch - Witch
Ranger - Hunter
Marauder - Marauder
Scion - Mistress
jakby ktos nie wiedzial dojdzie pirate i poacher ale tego nie wiem na 100%.

a ten znowu swój marny bait -.- widać że brak ci weny nie wspomniałeś o Scionie ooo chyba dawno nie grałeś i nawet nie wiesz że takowa postać jest. 3/10 za chęci.

Shadow - Thief 
Duelis - Conquistador
Templarius - Crusader 
Witch - Witch
Ranger - Hunter
Marauder - Marauder

Duelis - Duelist :) zjadłeś .

Paski - Kłamczuszek

Ale nie na 100%

a ten znowu swój marny bait -.- widać że brak ci weny nie wspomniałeś o Scionie ooo chyba dawno nie grałeś i nawet nie wiesz że takowa postać jest. 3/10 za chęci.

XD
Scion - Mistress

zapomnialem... HEHEH

Shadow - Thief 
Duelist - Conquistador
Templarius - Crusader 
Witch - Witch
Ranger - Hunter
Marauder - MarauderScion - Mistress 

to co podałes to nazwy pod klas asendency czyli takich dodatkowych klass które maja swoje pod dzewka np witch może być nekro i mieć bonusy do sumonów albo elementalistą mieć mechanikę jak wizzard z diablo, hunter to pod klassa rangera pod łuk.

nie
na starcie te klassyyy tak mialy sie nazywac

Typie, czy ty masz życie?

Typie, czy ty masz życie?

to forum mi tyle razy glowe porysowało takimi postami XD

to co podałes to nazwy pod klas asendency czyli takich dodatkowych klass które maja swoje pod dzewka np witch może być nekro i mieć bonusy do sumonów albo elementalistą mieć mechanikę jak wizzard z diablo, hunter to pod klassa rangera pod łuk.

Z tego co wiem to nie ma pod klasy Hunter do Rangera ( Pathfinder, Deadeye oraz Raider )

nie 
na starcie te klassyyy tak mialy sie nazywac

"Miały się nazywać?" Skąd takie info kolego i po drugie, po ch*j takie posty piszesz, miły się nazywać, ale nazywają się inaczej jezu.

Z tego co wiem to nie ma pod klasy Hunter do Rangera ( Pathfinder, Deadeye oraz Raider )

"Miały się nazywać?" Skąd takie info kolego i po drugie, po ch*j takie posty piszesz, miły się nazywać, ale nazywają się inaczej jezu.

XD!!!
taka ciekawostka

No, ale ludzie - po co napędzacie tego gościa jak i samą tą dyskusję ? :)

#Ignore i po sprawie.

Na ch*j nam takie ciekawostki? Zaśmiecasz forum nic więcej, kolejnym razem jak zobacze takie bzdety, reportuje Posta, Użytkownika i zgłaszam to do Admina.

jakbys byl moim synem to kutasa do d*py wsadzilbym ci i gwalcil az zmadrzejesz

@piteko2

Jeszcze lepiej będzie, jak go po prostu zignorujesz - co za tym idzie, zabierzesz mu zabawki.

Gram od bety i mogę potwierdzić, że postaci zawsze się nazywały tak jak się teraz nazywają. Nowy klas nie będzie, bo nie ma kombinacji statystyk pod której można je podpisać.

gr8 b8 m8

A tak na poważnie, jeśli ktoś jakimś cudem w to uwierzył, to polecam następnym razem czytać newsy na oficjalnej stronie, oh wait... angielski.

Shadow - Thief
Duelist - Conquistador
Templarius - Crusader
Witch - Witch
Ranger - Hunter
Marauder - Marauder
Scion - Mistress