a o to pierwsza gierka
Przeprawa przez dziwne gierki z Mnichem :D
Komentarz Karthasa: "Tu miał być, ale Karthas is dead";/
Zjadłbym takiego Karthasa znaczy Kurczaka
+ za pierwsze 7 sekund, potem mindfuck... O.o"
Akcja od 4:00 xd
Mnichu, kilka moich uwag, bo ja przecież wszystko umiem zrobić lepiej, ale mi się nie chce ;]
- za głośno gra, za cicho Ty,
- zbyt często powtarzałeś te same kwestie, przez co powoli zaczynało irytować,
- zabiłeś Karthasa!
A tak poza tym całkiem całkiem, graj w wiecej przesłitasnych gierek.
Ps.Karthas nie żyje...jutro nie ma konkursu!!PaPa ;/
Mnichu, kilka moich uwag, bo ja przecież wszystko umiem zrobić lepiej, ale mi się nie chce ;]- za głośno gra, za cicho Ty,- zbyt często powtarzałeś te same kwestie, przez co powoli zaczynało irytować,- zabiłeś Karthasa! A tak poza tym całkiem całkiem, graj w wiecej przesłitasnych gierek.
Dzięki za uwagi poprostu tym razem miałem zbyt daleko mikro ustawione co do irytującego gadania to wiesz dopiero zaczynam wkońcu sie wyrobi i to nie ja go zbiłem to były dwie bestialskie piły KFC > muahahahahaha
A ja miałem być w następnej ! fohh
A ja miałem być w następnej ! fohh
spokojnie nadal szukam idealnej dla ciebie xD
:>
:>
lol offtop trololololo a więc tak.
PRZESTAŃ ROBIĆ OFFTOP!!! muahahahahaha
Nawet zabawne. Sam sie sobie dziwie, ale podoba mi sie oO.
Jak nastepny filmik bedzie w pewnym sensie o mnie, to ci sciagne warna jednego!! Chce byc slawny!!!!!!!!!!!1111oneonoene
Nawet zabawne. Sam sie sobie dziwie, ale podoba mi sie oO.Jak nastepny filmik bedzie w pewnym sensie o mnie, to ci sciagne warna jednego!! Chce byc slawny!!!!!!!!!!!1111oneonoene
miło mi to słyszeć jak znajdę w jakiejś grze broń która napierdziela prądem to napewno nazwe ją na twoją cześć
A można wiedzieć jak w to zagrać?Fajna modyfikacja do HL.Można w nią grać za darmo?Chętnie bym pograł.
Dokładnie ale wymagany jest HL 2
Haha, pograłem teraz godzinkę i powiem wam, że na filmiku nie wygląda to nawet w połowie tak fajnie, jak w rzeczywistości. : D
Owszem gra jest warta polecenia