Przerobienie PSP

Spróbować samemu czy lepiej oddać w ręce specjalisty pomóżcie z wyborem :).

Samemu.. Wgraj na kartę przeróbkę nietrwałą ( nie stracisz gwarancji, bo po wyłączeniu PSP usunie się przeróbka ) Trwa, to 10minut. Musisz tylko wgrać pliki na kartę.

a możesz to jakoś na gg wytłumaczyc:) 6893868

Tak BTW. Jakie PSP, jaki soft ?

3004 soft 6.35 prosze pisz na gg będzie łatwiej

Nie mam aktywnego GG, nie pamiętam hasła...

http://www.psptube.pl/przerobka-631-oraz-635-vt11397.htm < Wszystko ładnie opisane.

10 -20 zł i ktoś przerobi ci konsolkę za***iście nie warto się samemu bawić

hmm udało mi się za 1 razem przerobić konsole na soft 6.35 Pro działa każda gierka o dziwo przerobiłem ja za 1 razem tylko że zapewne jak wyciagnę baterie bd po przeróbce ale i tak słyszałem ze mojej się nie da inaczej zrobić ze robia tak jak ja mam i wezma kase.

Jedyne Ryzyko brick PSP lecz nie mam bricka czyli wszystko ok

Jeszcze można pandorą przerobić czy jakoś tak... wiem, że można wtedy bez problemu ściągać gry i grać w nie.

I tak, jak koledzy wyżej wspomnieli, jest też taka przeróbka, że po wyłączeniu PSP ci się "kasuje", ale po włączeniu wystarczy, że włączysz na nowo i znowu masz przerobione.

Ja mam tak zrobioną że jak wyłącze psp to przeróbka nie znika tylko jak baterijke wyćiągne a to trwa 1 min spowrotem klikam i czekam 1min i tada gram:)

to się ciesz mi też nie znika i nie muszę przynajmniej cały czas nie muszę włączać auto recovery mam softa 6.60 i gry normalnie śmigają ;D mi też za 1 razem weszło;D

Żadna pandora czy coś tego typu..to nie te czasy. Teraz przerobienie to kwestia 5-10 min bezproblemowo i bez awaryjnie. Wystarczy ze poczytasz Google ściągniesz co trzeba i gotowe. Po co komuś za to płacić... Wiem bo przerabiałem i sobie i znajomym wiele razy. Powodzenia dasz rade na pewno.

Dałem rade posałem wyżej chyba i smiga wszytko piknie ładnie teraz ja przerabiam za groszE:P

Spróbować samemu czy lepiej oddać w ręce specjalisty pomóżcie z wyborem :).