Przerobione PSP

Siemka mam pytanie związane z przerobionym PSP.Przeglądałem aukcję i było że PSP jest przerobione trwale i karta ma 2GB i ma 28 gier przecież gry zajmują więcej.I czy te przerobienie jest zainstalowane na karte czy na psp?.Czyli np mam ps przerobiony lub karte np 2gb nie wiem bo o to się pytam i jak zmienie kartę na 8gb to będzie przerobione czy nie czy tylko karta już przerobiona ?

PS:Z góry dzięki...

Ja jestem kilkuletnim posiadaczem PSP więc trochę się na tym zna, otóż widzisz, psp przerabia się na Baterię (zazwyczaj, chociaż nie zawsze). Więc dopóki nie zmienisz >BATERII< to kartę pamięci możesz wymieniać do woli... a co do 2gb a 28 gier, widzisz... na psp jest taki rodzaj gierek jak Minis Games, one zajmują bardzo mało ponieważ to minigierki bez fabuły więc możliwe że o takie gry chodzi, pozatym jeżeli te psp jest przerobione to co za różnica ile ma gier, skoro prawdopodobnie i tak je skasujesz i nagrasz własne ;p tak więc możesz śmiało kupywać te psp oraz zmieniać w nim kartę pamięci :)

Przerobienie trwałe może polegać na przerobieniu baterii na tzw. Pandora Battery, bądź przez granie CFW (Custom FirmWare). Z CFW jest taki numer, że nie na każdym PSP idzie je wgrać aby było trwale przerobione, wtedy używasz ChickHena. Przerobienie jest na konsoli, na karcie są save'y i gry.

Siemka mam pytanie związane z przerobionym PSP.Przeglądałem aukcję i było że PSP jest przerobione trwale i karta ma 2GB i ma 28 gier przecież gry zajmują więcej.I czy te przerobienie jest zainstalowane na karte czy na psp?.Czyli np mam ps przerobiony lub karte np 2gb nie wiem bo o to się pytam i jak zmienie kartę na 8gb to będzie przerobione czy nie czy tylko karta już przerobiona ?

PS:Z góry dzięki...