Chciałem wam przedstawić moją przeróbkę. Zrobiłem to z nudy i z chęci do poćwiczenia trochę w Sony Vegasie ;p Mam nadzieję, że się spodoba
Chciałem wam przedstawić moją przeróbkę. Zrobiłem to z nudy i z chęci do poćwiczenia trochę w Sony Vegasie ;p Mam nadzieję, że się spodoba
Muzyka twojego autorstwa?
Nie, nie mojego autorstwa. Muzyka to Tristam Meets League of Legends. Z tego co mi wiadomo twórca zezwolił na używanie utworu do tworzenia filmików
Jeżeli muzyka nie jest twoja, to co ty tu zrobiłeś? Sceny posklejałeś xD?
Sceny posklejałem i poustawiałem żeby wszystko zgrywało się czasowo.
Do tych wiertarek przydałby się jeszcze młot pneumatyczny i spawarka.
Muzyka grała, a film ma lagi, tak jakbyś źle coś pościągał lub posklejał... I nie zwalaj winy na mojego neta, bo ja nie mam lagów ale jak na 1 filmik to nie jest źle, ucz się dalej
Nie jest najgorzej, tylko te napisy popraw bo są jakieś takie kiepskie, jak z painta.
Btw. Szkoda że LoL nie jest taki jak na cinematicu , a mógłby być(propozycja niżej to idealny przykład).
Jak Ci się będzie nudzić, tu masz materiał na kolejne zabawy:
Muzyka grała, a film ma lagi, tak jakbyś źle coś pościągał lub posklejał... I nie zwalaj winy na mojego neta, bo ja nie mam lagów ale jak na 1 filmik to nie jest źle, ucz się dalej
Przykro mi, ale u mnie wszystko działa płynnie. Nie wiem dlaczego masz lagi
Nie jest najgorzej, tylko te napisy popraw bo są jakieś takie kiepskie, jak z painta.Btw. Szkoda że LoL nie jest taki jak na cinematicu , a mógłby być(propozycja niżej to idealny przykład).Jak Ci się będzie nudzić, tu masz materiał na kolejne zabawy:
Dzięki zawsze jakieś zajęcie ;p
Nic nowego nie ujrzałem załączone trialery co chyba każdy widział. Mhm muzyka jak muzyka podkład jest. Lagów faktycznie nie ma dla mnie bez polotu może dlatego iż to wszystko widziałem. Najbardziej mnie rozbawiło wstawka w 3 minucie przecież ta grafika nie pasuje do reszty. Owszem wyszło to ciekawie z Lee i teemo tylko to mnie zainteresowało. Jakbyś zrobił tak od początku cały film by było o wiele ciekawiej niż reszta. Więc za to mocna 2+, surowo tak nie zaskoczyło mnie w żaden sposób.
Wstawka po 3 minucie to tylko dało ci ten plus . Jak zrobisz cały filmik w takiej grafice to może będzie lepiej,
Przykro mi, ale u mnie wszystko działa płynnie. Nie wiem dlaczego masz lagi
Jak moge miec lagi filmu, a muzyki nie? jak wczytujesz filmik to się tnie i jedno i drugie, ale kiedy filmik masz wczytany i muzyka leci płynnie, a widzisz przeskok kratek, jak by zwolnionym tempie to wtedy są lagi filmu, który ktoś wstawił do owego filmiku, albo źle zostały wstawione, albo nie wiem... To tak jak z napisami do filmu dźwięk jest, a napisy sa za późno lub za wcześnie...
Oczywiście nie krytykuje tego, liczą się chęci, po prostu napisałam jak odebrałam ten filmik
Mi filmik chodzi płynnie, ale muzyka dla mnie irytująca i trzeba było wyciszyć.
jak dlamnie fajnie sie ogladalo jedyne co bym wywalil to te napisy co sie pojawiaja w paru miejscach