Witam serdecznie. Jak można się domyślić, mam do Was prośbę, otóż bardzo chętnie przyjmę czyjeś konto, które nie jest używane, nic nie wymagam, wystarczy że jest na 30 lvl( lub niżej). Jestem doświadczonym graczem, chcę wrocić do tej gry, ale nie chcę mi się od nowa wbijać lvl. Jeśli byłby ktoś tak miły i oddał mi swoje konto, prosze pisać. Pozdrawiam : )
Przygarnę konto
Przeczysz sam sobie
nic nie wymagam, wystarczy że jest na 30 lvl( lub niżej).
Powinni zrobić nowy dział na forum: Żebry - coraz częściej widze tu daj i daj.
Skoro chcesz "wrócić do gry" to oznacza, że masz konto. Nie musisz wbijać lvla od nowa, po prostu zaloguj się na swoje konto.
Zresztą dziwny jest ten twój post. Przyjmiesz konto z 30 lvlem lub niższym więc to może być konto z 1 lvlem, ale jednocześnie nie chce ci się lvla nabijać. Bez sensu.
Przecież 30 poziom to sporo pracy o zgrozo.. Po za tym Riot nie kasuje kont z tego co pamiętam, więc spokojnie możesz wrócić do tego, które kiedyś miałeś.
Konta lola sa bardzo latwe do zrecoverowania.
Ktos ci odda konto, nabijesz mu troszke elo, dokupisz pare postaci/skinow i nagle baaam - nie ma konta.
No ale coz, powodzenia.
Witam serdecznie. Jak można się domyślić, mam do Was prośbę, otóż bardzo chętnie przyjmę czyjeś konto, które nie jest używane, nic nie wymagam, wystarczy że jest na 30 lvl( lub niżej). Jestem doświadczonym graczem, chcę wrocić do tej gry, ale nie chcę mi się od nowa wbijać lvl. Jeśli byłby ktoś tak miły i oddał mi swoje konto, prosze pisać. Pozdrawiam : )