Witam.
Szukam ponownie jakiegoś MMO w którego mógł bym sobie zacząć grać od zaraz. Grałem już w wiele tytułów ale nie czuje się w żadnym albo nie znalazłem odpowiedniej ekipy. Zauważyłem że najdłużej siedzę w grach w których mam swój sqad i razem się coś robi ciekawego. Grałem już w takie tytuły jak:
- WoW - po pierwsze nie pociągają mnie privy, a kolejną sprawą jest to że tam się wbija 70 lvl na samych questach i nie ma żadnych exp party, dungenów. Nie ma tej frajdy z siedzenia sobie nocki na dungach i expienia ze znajomymi.
- L2 - ciekawy tytuł jednak tak samo nie mam ochoty bawić się na privach i tutaj dodam że nie szukam gry płatnej.
- D2 - Gra zaje.... jednak ile można w to grać czasy tego typu gry w moich oczach minęły.
- Cabal - niby to fajne niby nie hmm... spędziłem trochę czasu jednak ta gra mnie jakoś nie przekonuje do siebie.
Grałem także w takie tytuły jak: Flyff, Archlord, Ragnarok... było ich dużo więcej ale aż strach niektóre wymieniać może po prostu do jakiejś nie dotrwałem żeby poczuć jej klimat.
Teraz napiszę czego oczekuje od gry:
- dungeonów i dość ciekawych rozwiązań odnośnie gry w party. Jakieś party Raidy itd.
- przydało by się też coś do sprawdzenia efektów mojej pracy i zabawy czyli MASS PVP, Guild Wars, Siage
- chciał bym też aby był ciekawy wygląd skili
Lubię biegać w sqadzie na jakieś dungeony poexpić itd.. strasznie to lubię dlatego liczę na taką zabawe.
Mój komputer nie jest 7 cudem techniki dlatego proszę aby gra nie miała jakichś kosmicznych wymagań
Pozdrawiam