Przygodowe

witam

W bardzo krótkim czasie przeszedłem, grę Lost: via Domus, gra bardzo mi się zpodobał, zwłaszcza że jestem fanem tego serialu, ale nistety nie moge znalesc innej rownie ciekawej gry o podobnej fabule, czy wogule w jakis sposub podobnej... Może znacie jakies gry tego typu, z góry dzieki za odpowiedzi... ;D

warn_ico.png
Coś tobie mówiłem o robieniu błędów kiedyś. Masz już i tak za dużo warnów. Jeszcze jeden i perm. - crracked

Przygodówek z zagadkami jest dużo, ale ja polecam Ci

- Lucius

- Seria Tomb Rider

- Alice: Madness Returns

Skoro jesteśmy na portalu związanym z MMO, to może sprawdzisz sobie Myst Online? Sprawdź na głównej, jest link w "ostatnio dodanych grach". Ogólnie świetna seria przygodówek.

Myst Online jest świetny, ale nie wiem czy podobn do "Zagubionych", chyba nie do końca...zarekomendowałbym jakąś przygodówkę z elementami akcji i paranormalnymi, może Fahrenheit?

witam

W bardzo krótkim czasie przeszedłem, grę Lost: via Domus, gra bardzo mi się zpodobał, zwłaszcza że jestem fanem tego serialu, ale nistety nie moge znalesc innej rownie ciekawej gry o podobnej fabule, czy wogule w jakis sposub podobnej... Może znacie jakies gry tego typu, z góry dzieki za odpowiedzi... ;D

warn_ico.png
Coś tobie mówiłem o robieniu błędów kiedyś. Masz już i tak za dużo warnów. Jeszcze jeden i perm. - crracked