Obejrzałem całe...... mózg rozjebany
Obejrzałem całe...... mózg rozjebany
MorphVOX Pro, polecam.
No nie najlepiej ;/ Przede wszystkim popracujcie nad dźwiękiem i postarajcie się o jakąś inną grę. Powodzenia.
Słaby dźwięk, chyba tylko Agnieszka ma w miarę znośny głos. Co do gry to się nie wypowiadam, bo mi to kompletnie lata. Popracujcie nad jakością i może sobie odpuśćcie grupowe lektorowanie. Nagrywajcie w grupie, ale niech jedna mówi. Do tego jeszcze te suche żarty na początku.
za to że nagrywacie MC to macie ode mnie minusa a tak po za tym to bardzo słabiutki dźwięk oraz wasze głosy są hmmm nie atrakcyjne dla ucha może to wina waszych mikrofonów(mam taką nadzieję). Osobiście moje drogie koleżanki weźcie sobie wszystkie komentarze do siebie i naprawcie to co nie podoba się widzom bo człowiek uczy się na błędach i co nas nie zabije to nas wzmocni. Życzę powodzenia
przecież to trójka gimbusów z modulatorem głosu . Prosto od morphvox..
Dla nie wtajemniczonych .. łatwo w nim zrobić imitację damskiego głosu ze swojego własnego..
I brzmi on identycznie jak na tym nagraniu.
Nawet po zachowaniu widać że to trójka "dorastających" chłopaczków ^^
Siemka, postanowiłyśmy nagrywać filmiki razem z przyjaciółkami! Brat powiedział mi o tej stronie i o tym że można tu zareklamować swój kanał dlatego tu piszę. Jeśli się wam podoba to subciajcie !