Siemka, postanowiłyśmy nagrywać filmiki razem z przyjaciółkami! Brat powiedział mi o tej stronie i o tym że można tu zareklamować swój kanał dlatego tu piszę. Jeśli się wam podoba to subciajcie !
Siemka, postanowiłyśmy nagrywać filmiki razem z przyjaciółkami! Brat powiedział mi o tej stronie i o tym że można tu zareklamować swój kanał dlatego tu piszę. Jeśli się wam podoba to subciajcie !
Poddałem się po 40 sekundach.
Wybaczcie, ale Minecraft jest nudny, nagrywajcie filmiki z czegos innego, bo kwadraciki sie juz wszystkim przejadly.
Teraz ktoś może Was podać do mojangu, i leżycie
PS. 0 emocji, słaby głos, ode mnie hejt
tak samo po 40 no 50 sekundach
pomijając że korzystacie z pirackiej kopii gry, to mogłyście wymyślić jakąś inną grę (minecraft po prostu jest już nudny), a tutaj @monia16, mogłaś opisać co nagrywacie to nie traciłbym czasu, na oglądanie tego chociaż po 20sec już nie wytrzymałem i wyłączyłem, macie strasznie nieprzyjemne dla ucha głosy
Super filmik oby tak dalej !
A tak na serio to beznadzieja pomijając to że macie pirata to w ogóle się nie znacie na Minecrafcie.
słaba jakoś dźwięku, ciężko was się słucha, a poza tym minecraft już się dawno przejadł
Minecraft? Nah podziękuje. Poza tym ten dźwięk. Brzmi strasznie. Nie mówię, rozwijajcie się, ale nie tędy droga.
Jakiś dziwny głos macie (Szczególnie ta jedna, Kasia ?) Mnie minecraft nie kręci, więc suba nie będzie
Macie głosy jakby przeszły przez 43206 syntezatorów.
Głos to podstawa przy nagrywaniu, a o ORYGINALE nie wspomne.
MInecrafta sobie odpuśćcie.
O Kaaaaaśka i Dżaaastinn !! 47 sec.
A tak serio, to dejcie se siana, bo... no... gówniane, no.
odpadłem po 5 sekundach ;__;
Ludzie, na co ten hejt? To jest po prostu Boooooskie
Dobra dziewczyny, dajcie sobie siana
Odpadłem na wstępie...
-może to wina mikrofonu ale głos jakbyście przez domofon mówili.
-emocje na filmiku jak na grzybach.
-MAJNKLAFT ( tu taki karny kut*s jak d*pa słonia )
Sorry ale RZYGAM już tymi majnklaftowymi filmikami na yt...
Tak jak koledzy i koleżanki ?? Wyżej, "majnkraft" się wszystkim przejadł, to raz... Już nie warto wgl, nagrywać serii minecraftowej, bo i tak to niewypał dwa, to wasze głosy, sorry... Nie obraźcie się, nie chce was urazić czy coś, ale macie głosy jak byście jakiś kwas pili, nieprzyjemny dla ucha, piskliwy, i nudny. Po trzecie, nuda... zero emocji od was... Co to jest ?: W dzisiejszym filmiku pokażemy wam statek. (( to mnie rozwaliło )), statek ?! Matko boska... Kogo interesuje statek, jak byście wy to zbudowały to ok. Ale pokazujecie kogoś robote, no ale dobra, nudziarskie było to jak przez pół filmiku skakałyście po Klockach żeby na ten statek dojść...
Więc sorry, nie nadajecie sie, chociaż wiecie co ?? Możecie nagrywać jakieś filmiki z gier takich jak Barbie, czy coś >.< To był hejt !!
Ehh...miałem nadzieję, że jednak przedmówcy się mylą i ich pocisnę, a was pochwalę...
Wykopałem ją na dwór;D
gosh nikt wczesniej nie wpadl na to ze to syntezator glosu? Ten 1 to na 100%. Sam kiedys tego uzywalem ;D
Tylko mi się wydaje, że to jakiś troll ?
Takie glosy są wogóle możliwe xd ?
Przepraszam jeśli się mylę, ale dla mnie to wszystkie 3 panie brzmią jak z syntezatora...
Moim zdaniem jeśli to nie jest trolowanie nas, to wiekszej kaszany na yt dawno nie widziałem...