Przyjmę każde konto do opieki

Nie oczerniamy. Poprostu jest to zwykłe żebranie. "Pan da", "pani da".

Jak już mówiłem. Wbicie 10 lvl to 2 dni.

... a potem takie cool 13stki kupują konta na allegro, bo się jarają, że to 30 lvl i oczywiście ja takich później spotykam często na rankedach -.-

@UP

Polać jej!

Taa i później na allegro sprzedajesz i masz szybszy hajs.

biore je na własność tylko od tych osób, które nie mają już czas/chęci grania.

No, to teraz nieźle pojechałeś po bandzie, nie ma jak juchcenie cudzego konta ;). Takie rzeczy, tylko w erze xD. To zaprzeczenie pierwszego posta.

Nawet gdybym sprzedawał co wam do tego Boże, jakie w tym kraju żydy mieszkają... Co wam do tego po co mi to, dają Ci co chcą więc morda w kubeł.

Obraza użytkownika i jeszcze lekki rasizm! Zamknąc go.

PS. W Tym przypadku "Ci" z małej litery :P

Pokaż mi obrazę i rasizm? lol Żyd - religia, "morda w kubeł, albo żyd" to obraza no prosze Cie, warn dla kolegi

Powiedz mi, co wiesz o żydach.

Czy jak ktoś Cię wyzywa od Żydów, albo innych takich to jest miłe?

Jeśli mówisz do kogoś ty żydzie, to nie tylko obrażasz drugą osobę, ale także kulturę żydowską. U nas w znaczeniu dosłownym znaczy gorsza rasa -inność-odmienność-gorsza rasa. Samo słowo Żyd, to nie obraza faktycznie tylko wyznanie religijne. Morda w kubeł, to inaczej zamknąć się.

Powiedzieć prawdę, to zaraz nerwowy :P człek się staje.

Pokaż mi obrazę i rasizm? lol Żyd - religia, "morda w kubeł, albo żyd" to obraza no prosze Cie, warn dla kolegi

Warn to tobie kolego się należy za ten bezsensowny temat z próbą wyżebrania kont.Jeżeli ktoś ma jakieś konto na zbyciu to zazwyczaj jest organizowany konkurs, albo dobrowolnie ta osoba oddaje takie konto losowemu użytkownikowi.Już to było wałkowane 5 tysięcy razy i zazwyczaj taki temat był zamykany po max 1h, coś ci się przyfarciło.

Nawet gdybym sprzedawał co wam do tego Boże, jakie w tym kraju żydy mieszkają... Co wam do tego po co mi to, dają Ci co chcą więc morda w kubeł.

Wiesz ja tutaj widzę obrazę dla narodu żydowskiego co za tym idzie-rasizm.To co napisałeś w tym poście idzie przekazać bardziej w kulturalny sposób....

Zamykam za to ,że autor nie potrafi kulturalnie dyskutować. Mam dość tych tematów typu "Pan da".

Witam, przyjmę każde konto w lolu do opieki minimum 10 poziom. Nie gram na ELO, tylko każde konto, które dostaje po kolei staram zdobyć maksymalny 30 poziom.

Nie interesują mnie runy/championy/elo, staram się jak najlepiej rozwijać konto. Obecnie na innych forach łącznie powierzono mi 16 kont, z których 11 z nich ma już osiągnięty 30 poziom, mam zamiar dalej te pozostałe też "wymaksować".

Jeżeli ktoś np. z powodu braku czasu/braku chęci, chciałby oddać swoje konto w dobre ręce to się polecam.

Kontakt:

GG: 4202230

email: numix196@gmail.com

Zawsze możemy porozmawiać na skype czy GG. POZDRAWIAM.