Przyjmę każde konto do opieki

Witam, przyjmę każde konto w lolu do opieki minimum 10 poziom. Nie gram na ELO, tylko każde konto, które dostaje po kolei staram zdobyć maksymalny 30 poziom.

Nie interesują mnie runy/championy/elo, staram się jak najlepiej rozwijać konto. Obecnie na innych forach łącznie powierzono mi 16 kont, z których 11 z nich ma już osiągnięty 30 poziom, mam zamiar dalej te pozostałe też "wymaksować".

Jeżeli ktoś np. z powodu braku czasu/braku chęci, chciałby oddać swoje konto w dobre ręce to się polecam.

Kontakt:

GG: 4202230

email: numix196@gmail.com

Zawsze możemy porozmawiać na skype czy GG. POZDRAWIAM.

Trochę to podejrzane, gdyż jest to twój pierwszy post. Odradzam.

Już wyjaśniam ;), razem z kolegą robimy taką akcje, i po różnych forach skaczemy i się ogłaszamy, ale rozumiem.

Co to za przyjemność jak ktoś lvluje za kogoś? dla mnie to powinno być karane jak boty do gier, bo niemal identyczna sytuacja, potem się dziwić, że ma się w rankedach samych noobów xD

każde konto w lolu do opieki minimum 10 poziom

Przeczysz sam sobie.

Może byś tak pokazał jakieś dowody? Ogłoszenia na innych forach, gdzie napewno te 11 osób wypowiedziały się pozytywnie na ten temat.

Na tą chwilę jest to ogłoszenie w stylu: pożycz nam konto, a my i tak nie oddamy

Masz inny tok rozumowania niż ja, dla mnie nie jest frajdą grać 30 lvl non stop, tylko wbijać ciągle to nowymi kontami 30 poziom, ale jak mówię, tylko z własnej woli.

Przeczysz sam sobie.Może byś tak pokazał jakieś dowody? Ogłoszenia na innych forach, gdzie napewno te 11 osób wypowiedziały się pozytywnie na ten temat.Na tą chwilę jest to ogłoszenie w stylu: pożycz nam konto, a my i tak nie oddamy

Czytaj uważnie, nie wbijam komuś tego 30 poziomu, tylko biorę je na własność, napisałem wyraźnie "jeżeli nie masz czasu na granie lub brak chęci"

warn_ico.png
Double post. -Revolutio

Taaaa i zobaczysz jak ktoś cię wkręci, bo konto jest łatwo odzyskać.

Biorę tylko konta od tych osób, co "nie grają, bo nie mają czasu/chęci, a nie chcą, żeby konto sie zmarnowało"

Masz inny tok rozumowania niż ja, dla mnie nie jest frajdą grać 30 lvl non stop, tylko wbijać ciągle to nowymi kontami 30 poziom, ale jak mówię, tylko z własnej woli.

To nie jest frajda, chyba że ciągle ganie z początkującymi, to frajda, bo się czujesz lepszy, taka gra to na botach równie dobra XD Frajda z gry to wyzwania, nie słyszałem jeszcze żeby aż tak ktoś otwarcie czuł satysfakcje grania z początkującymi :D

A poza tym pod opiekę, to nie znaczy na własność, bo można zrozumieć to tez inaczej.

A poza tym pod opiekę, to nie znaczy na własność, bo można zrozumieć to tez inaczej.

Masz rację, źle się wyraziłem, ale wyżej już to wyszczególniłem.

A wy nie macie własnych kont ?, coś mi tu nie pasuje, nie wolę samemu grać :P. Niż ktoś za mnie, to bez sensu. Na pewno chcecie sprawdzać bulidy xD, i eksperymentować. nie ze mną te numery.

Sępy zawsze muszą się pojawić na tym forum i coś sępić. I niby dlaczego ktoś ma ci uwierzyć na słowo?

Nie łatwiej Ci założyć nowe konta samemu? 10 lvl to nic.

@up

Dobrze gada. Wódki mu.

A ja z chęcią oddam. Już od dawna nie gram w LoLa.

Jedno konto 28 czy tam 29 lvl, postaci na rankedy wystarczy, ale jest z lekka ubogo.

Drugie konto to 23 lvl, sporo postaci za 3150 i 1350.

Jeżeli jesteś zainteresowany to zgłoś się na PW. Naprawdę nie zależy mi na tych kontach.

Ty nabijasz 30 lvl i nam oddajesz konto czy bierzesz dla siebie po czym my je odzyskujemy przez support ;d?

Ty nabijasz 30 lvl i nam oddajesz konto czy bierzesz dla siebie po czym my je odzyskujemy przez support ;d?
biore je na własność tylko od tych osób, które nie mają już czas/chęci grania.
A ja z chęcią oddam. Już od dawna nie gram w LoLa.Jedno konto 28 czy tam 29 lvl, postaci na rankedy wystarczy, ale jest z lekka ubogo.Drugie konto to 23 lvl, sporo postaci za 3150 i 1350.Jeżeli jesteś zainteresowany to zgłoś się na PW. Naprawdę nie zależy mi na tych kontach.

Nie mogę Ci napisać na PW, nie wiem czemu, może ty? A jak nie to gg: 4202230,

WTF i po co ten temat nie dawajcie kont nie ma tak łatwo za wszstko w tych czasach trzeba płacić a nie darmowa co to ma być proszę o zamknięcie teamu

Wiesz o co ty możesz sobie poprosić ? Haha, co do tematu.

Ci co chcą pisać tutaj posty typu: "no i po co Ci to?", "nie dawajcie mu", "oszuka was", lepiej się nie wypowiadajcie, bo nie dość, że nic do tematu nie wnosicie, to jeszcze bezczelnie oczerniacie ludzi ...