Przyjmę każde konto do "opieki"

Witam, przyjmę każde konto w lolu do opieki minimum 10 poziom. Nie gram na ELO, tylko każde konto, które dostaje po kolei staram zdobyć maksymalny 30 poziom.

Nie interesują mnie runy/championy/elo, staram się jak najlepiej rozwijać konto. Obecnie na innych forach łącznie powierzono mi około 20 kont, z których 18 z nich ma już osiągnięty 30 poziom, mam zamiar dalej te pozostałe też "wymaksować".

Jeżeli ktoś np. z powodu braku czasu/braku chęci, chciałby oddać swoje konto w dobre ręce to się polecam.

Kontakt:

GG: 11877550

email: savagee1337@gmail.com

Zawsze możemy porozmawiać na TS czy GG. POZDRAWIAM.

...beklem i wyszlem bo chamstwa nie zniese...

a tak na powaznie co, za kretyn wbija 30 lvle ludziom na kpntach jeszcze za free? I co za idiota chcialby zeby ktos wbil mu ten lvl? ...

Ładnie to już wiem skąd tyle noobów na serwie!! Ty moze grasz jakos dobrze nie wiem ale oddajesz konto jakiemuś dzieciakowi który nawet nie umie grać i rujnuje całą zabawę w LOL'u zaniechaj tego jak najprędzej !!!

Takie tematy tak samo się kończą, a więc by uniknąć takiej dyskusji i chamstwa to zamykam.

Witam, przyjmę każde konto w lolu do opieki minimum 10 poziom. Nie gram na ELO, tylko każde konto, które dostaje po kolei staram zdobyć maksymalny 30 poziom.

Nie interesują mnie runy/championy/elo, staram się jak najlepiej rozwijać konto. Obecnie na innych forach łącznie powierzono mi około 20 kont, z których 18 z nich ma już osiągnięty 30 poziom, mam zamiar dalej te pozostałe też "wymaksować".

Jeżeli ktoś np. z powodu braku czasu/braku chęci, chciałby oddać swoje konto w dobre ręce to się polecam.

Kontakt:

GG: 11877550

email: savagee1337@gmail.com

Zawsze możemy porozmawiać na TS czy GG. POZDRAWIAM.