Jestem fanem gier hack and slash od przeszło 15 lat, czyli spory kawałek mojego życia został pochłonięty przez tenże gatunek.
Moja przygoda z h'n's zaczęła się dawno temu od Diablo I przez Dungeon Siege, Sacred, Titan Quest, po Torchlight i niezliczoną liczbe innych, trwając do dziś, aktualnie przy D3, na którym nieco się zawiodłem.
Diablo III jest imo zbyt casual'owe, nawet na HC, aktualnie nie ma endgame'u i nie zapowiada się, by ten pojawił się, nawet po wyjściu PvP, gracz nie ma minimum wkładu w rozwój postaci (brak skilltree, beznadziejne formułki dmg, konieczność all resist + vit + mainstat gearu) i co najważniejsze - gra straciła klimat poprzednich części.
Ten jednak odnalazłem w PoE i po obejrzeniu kilku filmików, oraz przeczytaniu paru artykułów doszukałem się wiele innych elementów, które wydają się ciekawe, a których brakuje D3.
Prosiłbym więc o kluczyk do PoE, mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto mógłby uszczęśliwić "konesera" (Jeśli mogę się nim nazywać).
Jeśli znajdzie się ktoś, kto mógłby podarować mi kluczyk, mogę w zamian dać trial do D3 (sztuki dwie) i spróbować załatwić konto 30lvl na LoL'u.
Pozdrawiam.