Jeśli ktoś ma klucz , a nie jest mu potrzebny , z checią przyjmę , zaoferował bym coś w zamian. Ale nie mam zbytnio co a na klucz się załapać nie mogę już długo.
Przyjme klucz
ja sie wymienie. Jeżeli masz cos ciekawego to oferuj.
ja moge sie wymienic za humble bundle5 steam key lub doladowanie jak masz ;p
no zbytnio nie mam nic do zaoferowania mam diablo 3 w które gram i wowa. WujekKijaszek jak doladowanie pasuje to się postaram. Ale nie wstrzymuj się bo narazie nie przy forsie , będę miał odezwę się czy masz
@Up
Niech strace, oddaje za darmo. Sprawdź PW.
Jestem w szoku dziękuje ci bardzo jesteś wielki. Będę twoim dłużnikiem
No problem
Też z wielką chęcią bym przygarną klucz do Path of Exile tak na prawdę też nie posiadam żadnych klucz do jakiekolwiek sensownej gry. Jeżeli ktoś posiada taki owy klucz i nie potrzebuje go z chęcią przygarnę go ponieważ potrzebuje do nagrywania filmu ze znajomym.Dzięki
@Up
Nie mam klucza ale oddaje całe konto.
Sprawdź PW.
BTW. E-mail i hasło można zmienić.
Jestem biedny, Dajcie key'a :<
Jeśli ktoś miałby dodatkowy klucz i mógłby mi go podarować byłbym niesamowicie wdzięczny. Od dawna poluję na invite do bety lecz niestety jak na razie się nie udało.
nie wierze od paru dni wypisuje ze przyjme/wymienie itp itd klucz opisuje jak mi zalezy i gofno ;d a inni po chwili maja :>
@up, life is brutal.
// Klucz Please.
Jezeli ktos ma kluczyk na zbyciu lub konto to przyjme Bym chciał sobie w poe popykac i zobaczyc jak to wyglada
Jeśli ktoś ma klucz , a nie jest mu potrzebny , z checią przyjmę , zaoferował bym coś w zamian. Ale nie mam zbytnio co a na klucz się załapać nie mogę już długo.