Przyjme klucz

Jeśli ktoś ma klucz , a nie jest mu potrzebny , z checią przyjmę , zaoferował bym coś w zamian. Ale nie mam zbytnio co a na klucz się załapać nie mogę już długo.

ja sie wymienie. Jeżeli masz cos ciekawego to oferuj.

ja moge sie wymienic za humble bundle5 steam key lub doladowanie jak masz ;p

no zbytnio nie mam nic do zaoferowania mam diablo 3 w które gram i wowa. WujekKijaszek jak doladowanie pasuje to się postaram. Ale nie wstrzymuj się bo narazie nie przy forsie , będę miał odezwę się czy masz

@Up

Niech strace, oddaje za darmo. :D Sprawdź PW.

Jestem w szoku dziękuje ci bardzo jesteś wielki. Będę twoim dłużnikiem ;)

No problem :D

Też z wielką chęcią bym przygarną klucz do Path of Exile tak na prawdę też nie posiadam żadnych klucz do jakiekolwiek sensownej gry. Jeżeli ktoś posiada taki owy klucz i nie potrzebuje go z chęcią przygarnę go ponieważ potrzebuje do nagrywania filmu ze znajomym.Dzięki

@Up

Nie mam klucza ale oddaje całe konto.

Sprawdź PW.

BTW. E-mail i hasło można zmienić.

Jestem biedny, Dajcie key'a :<

Jeśli ktoś miałby dodatkowy klucz i mógłby mi go podarować byłbym niesamowicie wdzięczny. Od dawna poluję na invite do bety lecz niestety jak na razie się nie udało. :(

nie wierze od paru dni wypisuje ze przyjme/wymienie itp itd klucz opisuje jak mi zalezy i gofno ;d a inni po chwili maja :>

@up, life is brutal.

// Klucz Please.

Jezeli ktos ma kluczyk na zbyciu lub konto to przyjme :) Bym chciał sobie w poe popykac i zobaczyc jak to wyglada :)

Jeśli ktoś ma klucz , a nie jest mu potrzebny , z checią przyjmę , zaoferował bym coś w zamian. Ale nie mam zbytnio co a na klucz się załapać nie mogę już długo.