Chętnie przyjąłbym kluczyk,ten który daje mi możliwość wbicia 30lvl w BD.
Proszę pisać do mnie priv najlepiej.
podłączam się pod prośbę
Jesli chodzi o Guest Pass (za kilka dni wstaie game passy) to u mnie pod postem jest kilkanascie sztuk zapraszam
Witam, bardzo spodobała mi się ta gra , z chęcią przyjmę kluczyk
fajnie, konta założone tylko po kluczyki...
dokładnie słaba akcja zero postów niczego ;/
ja otrzymałem kluczyk od forumowicza i wywiązałem się z umowy w 1 dzien a ten klucz zaraz pojdzie na handel albo cholera wie co ;/
Spodobała wam sie gra? Chętnie wbicie 30 lvl?
Gra ma triala 7 dniowego i nie musicie nawet prosić o guest passy. Więc wbijcie ten 30 lvl na tym 7 dniowym trialu i pokażcie to na screenie. W taki sposób na pewno ktoś zainteresowany oddaniem klucza was prędzej dostrzeże i go wam da, bo to bezpieczniejsze dla niego.
Na redditcie jest specjalny temat gdzie aż wciskają ludziom gift i event keye a ich jedyna prośba to właśnie wbicie 30 lvl na trialu i pokazanie im tego czy to na screenie czy to w grze.
Wiec nie zakładajcie takich tematów i nie żebrajcie o klucze w ten sposób bo raczej nikt nie będzie teraz ryzykował daniem 10euro (gift pass tyle nadal kosztuje) obcej osobie, tym bardziej na tym portalu po całej akcji którą kiedyś zorganizował tutaj @Dreedzik i który pozostał z niczym. Oczywiście znajdują się ufni co dają klucz na nowe konto tutaj jak i na redditcie ale musielibyście mieć wielkiego farta i być strasznie szybcy.
Link do reddita gdzie dają klucze. Jedyny wymóg jaki jest to wbicie 30 lvl na jakimkolwiek trailu. Czasami trafiają się osoby które dają klucz od tak sobie ale trzeba być szybkim bo po paru minutach jest już użyty. Zdarzają się podpuchy i ludzie dają triale ale to po aktywowaniu/użyciu można łatwo zobaczyć i nic się nie dzieje i można próbować dalej. Nie wiem tylko jaka jest różnica co do regionu bo od jakiegoś czasu zaznaczają z jakiego są regionu. A jeśli się dogadacie i użyjecie/wbijecie najpierw ten 30 lvl na jego guest passie to nie dość, że da wam kluczyk do pełnej gry to jeszcze z radością pomoże wam w dalszej zabawie.
Jeśli chodzi o zakładanie kont na forum tylko po klucze, to zapraszam na mój profil, aby sprawdzić ile już istnieje moje konto. Co do tego 30 lvlu, to po co mam wbijać 30 lvl jeśli nie będę w stanie grać później bo trial mi się skończy. Mam aktualnie 15 lvl, ale nie chcę mi się grać ze świadomością, że mogę nie mieć możliwości grania bo skąd mam pewność, że otrzymam później kodzik od jakiejś przemiłej duszyczki. Oczywiście po wypłacie będę w stanie sobie kupić grę , ale po co ?
Skoro mogę komuś "zrobić dobrze", a przy okazji zaoszczędzić kasę
A co jeśli na 29 lvl odwidzi ci się i stwierdzisz, że ta gra nie jest warta twojego czasu? Albo przez niezdecydowanie którą klasą chcesz grać nie nabijesz nawet tego 30 lvl na żadnej postaci. Czy po prostu inna gra cie również zaciekawi i ten 30 lvl nabijesz za rok. 15 lvl robi się w godzinę robiąc główne misje... Przez taki czas nawet nie da się określić czy gra faktycznie przypadła ci do gustu czy po prostu dalej ślinisz się na grafikę czy też gameplaye które gdzieś tam widziałeś. 30 lvl wbijesz w 5 dni grając po godzince więc nawet nie trzeba cisnąć.
Ludzie na trialu wbijają 40 lvl i wyższe. A jak trial ci się skończy to nic się nie stanie, zawsze na to konto możesz aktywować klucz i się bawić dalej swoją postacią. A jak będziesz miał ten 30+lvl no na pewno prędzej czy później dostaniesz od kogoś klucz.
Mam parę, za wbicie 40 mogę dać, pisać na pw