Przyjmę Konto Veteran

Witam

Przyjmę konto lub kod aktywacyjny do konta Veteran jeśli ktoś nie będzie grał ponieważ gra mu się nie podoba lub z innych powodów.

Nie interesują mnie oferty sprzedaży gdyż dziś kupowałem coin za sms-a i oczywiscie wystąpił błąd jak ze wszystkim na Aion f2p.

Nie mam zamiaru sie bawić w wydawanie kasy na coś co jeszcze nie działa jak powinno.

Dodam tylko że brałem udział w CBT i oczywiście nie dostałem maila z kodem.

Pisałem do supportu ale jak zawsze zbywali mnie pisząc że sprawdzą że wyślą itd itp(sprawdziłem spam).

Więc jeśli ktoś jest tak miły aby oddać za free konto/kod będę wdzięczny.

Proszę pisac na PW.

za darmo to ludzie kluczy nie oddawali a tym bardziej veterana nikt nie da bo nie ma mozliwosci go nabycia bez wydania 42 zl na goldpacka wiec skoncz sie wyglupiac z tekstami "przyjme" jak bys laske jeszcze robil

skad ludzie biora takie pomysly...

Widać że ZŁY DOTYK zrobił swoje w twoim życiu jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenie milcz a nie nabijasz posty głupimi odpowiedziami

za darmo to ludzie kluczy nie oddawali a tym bardziej veterana nikt nie da bo nie ma mozliwosci go nabycia bez wydania 42 zl na goldpacka wiec skoncz sie wyglupiac z tekstami "przyjme" jak bys laske jeszcze robilskad ludzie biora takie pomysly...

True story, przykro mi

to nie byl OT tylko reakcja na twoje zachowanie juz o kulturze nie wspomne jak cos chcesz to popros a nie unosisz sie jak bys laske robil

o koncie zapomnij bo nie ma osoby ktora by zmarnowla klucz niestety pare dni przed OBT klucze byly po 10 zl a teraz konto vet na allegro z tego co widzialem to 40 zl

@down

174586_100951410029337_1470951845_n.jpg

Co ty masz z tym robieniem lasek byłeś ministrantem ?

To ty zacząłeś z tekstem o robieniu laski wystarczyło nic nie pisać ale ty musisz swoje fantazje erotyczne na forum ujawniać.

Co ty masz z tym robieniem lasek byłeś ministrantem ?To ty zacząłeś z tekstem o robieniu laski wystarczyło nic nie pisać ale ty musisz swoje fantazje erotyczne na forum ujawniać.

Czlowieku jemu chodzi o robienie łaski. widac ze nie pisze z polskimi znakami. A ty odrazu doszukujesz sie jakiejs erotyki. Powinienes sie leczyc jak wszedzie widzisz zboczone rzeczy.

A co do tematu nikt nie da ci konta za darmo

Witam

Przyjmę konto lub kod aktywacyjny do konta Veteran jeśli ktoś nie będzie grał ponieważ gra mu się nie podoba lub z innych powodów.

Nie interesują mnie oferty sprzedaży gdyż dziś kupowałem coin za sms-a i oczywiscie wystąpił błąd jak ze wszystkim na Aion f2p.

Nie mam zamiaru sie bawić w wydawanie kasy na coś co jeszcze nie działa jak powinno.

Dodam tylko że brałem udział w CBT i oczywiście nie dostałem maila z kodem.

Pisałem do supportu ale jak zawsze zbywali mnie pisząc że sprawdzą że wyślą itd itp(sprawdziłem spam).

Więc jeśli ktoś jest tak miły aby oddać za free konto/kod będę wdzięczny.

Proszę pisac na PW.