Przyjmę konto!

Przyjme konto od kogoś komu znudziła się gra lub nie ma na nią czasu i konto jest mało warte. Najbardziej interesuje mnie konto z jakimś 6-7 tierem :) Jeśli ktoś zechciałby mi oddać konto wielkie dzięki :)

http://worldoftanks.eu/ wchodzisz tutaj i robisz konto i osiągasz coś sam.

Osobiście smieszą mnie takie prośby.

Edyt! : Kolega w tydzien? Półtora? Dobł do 6 tieru.

weź człowieku mnie nie rozśmieszaj jak wyżej zrób konto dobij 6 -7 tier co jest sprawą łatwą chyba że masz jakieś problemy natury psychicznej

Najtrudniej jest zacząć później już coraz łatwiej leci. Im więcej masz czołgów tym więcej free expa zdobywasz. Kasa zaś to głównie kwestia jeźdzenia odpowiednimi tierami,najlepiej 5,6.

Jedną z najfajniejszych rzeczy w WoT jest ogromna liczba maszyn które można odkryć. Kupno gotowego konta to dla mnie zabicie funu. Wszystko można zdobyć potrzeba tylko trochę czasu i samozaparcia.

Niskie tiery to dobry samouczek,lepiej dostawać na nich baty przez kilka dni niż wejść odrazu do bitew tierów 7 wzwyż i nie tylko obrywać ale i przyjmować uzasadnione pretensje od graczy.

Przydaliby się ludzie do plutonu bo gdy gdy masz 2 skrzydłowych łatwiej wygrywać bitwy.

Jakby ktoś chciał to piszcie, chętnie pyknę plutonik. Gram każdym tierem z wyjątkiem 1 i 3.

Nick taki sam jak na forum - Pure

Gra jest na tyle prosta że wcale nie trzeba długo jeździć na niższych tierach żeby umieć grać... Wystarczy poświęcić dwa dni na ogarnięcie sterowania, bajerów i weakspotów oraz weakpointów. Myśle że kupno gotowego konta jest dobre dla ludzi, którzy interesują się udziałem w CW

Zapraszam do tematu:

Czy wy macie oczy ? Napisałem że przyjmę a nie kupię.

P.S. Proszę Moderatora o usunięcie zbędnego spamu. Z góry dziękuję.

Gra jest na tyle prosta że wcale nie trzeba długo jeździć na niższych tierach żeby umieć grać... Wystarczy poświęcić dwa dni na ogarnięcie sterowania, bajerów i weakspotów oraz weakpointów. Myśle że kupno gotowego konta jest dobre dla ludzi, którzy interesują się udziałem w CWZapraszam do tematu: http://mmorpg.org.pl...world-of-tanks/

Jak nie bedziesz miał kupca to możesz oddać mi konto za free.

Jeszcze jeden zbędny post i daję warny.

Z całym szacunkiem dla moderacji, ale wydaje mi się iż zamknięcie działu Targowisko świadczy wystarczająco o tym, iż podobne tematy nie mają racji bytu. Tego typu posty jedynie motywują użytkowników do przerzucania się ze swoimi ogłoszeniami do poszczególny tematycznych działów i za niedługo pełno będzie podobnych, porozrzucanych po całym forum. To oczywiście moja sugestia, jeżeli jest bezpodstawna to warn jak najbardziej mi przysługuje.

ale wydaje mi się iż zamknięcie działu Targowisko świadczy wystarczająco o tym, iż podobne tematy nie mają racji bytu.

Tak, nie mają.

Dotarło?

Sprzedaż, kupno i wymiana jest zabroniona do odwołania.

I czytaj, zanim będziesz robił za Anioła Sprawiedliwości:

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/38807-targowisko-zamniete/

Z całym szacunkiem dla moderacji, ale wydaje mi się iż zamknięcie działu Targowisko świadczy wystarczająco o tym, iż podobne tematy nie mają racji bytu. Tego typu posty jedynie motywują użytkownikĂłw do przerzucania się ze swoimi ogłoszeniami do poszczegĂłlny tematycznych działĂłw i za niedługo pełno będzie podobnych, porozrzucanych po całym forum. To oczywiście moja sugestia, jeżeli jest bezpodstawna to warn jak najbardziej mi przysługuje.

Milo powiem Ci tak ,jesteś szybki lecz niewyraźny.Post crrackeda jest z 21.09 a zamknięcie targowiska z 22.09 mówi Ci to coś?

Lex retro non agit. Rozumiem ;) Kiedy nowicjusz dzieli się swoimi pomysłami, zazwyczaj spotyka się z twardymi słowami :) Rzuciłem luźno tylko pomysł co można by zrobić z pokrewnymi wątkami, założonymi przed uchwałą moderacji. W tej chwili dalej można tu pisać, a jak dla mnie darowizna też jest swego rodzaju wymianą, która rzekomo jest zabroniona. Chodzi mi tylko o to, że podobne tematy kuszą niepotrzebnie innych do pójścia o krok dalej i założenia wątku o sprzedaży. Nie jest to próba zawiązania polemiki, bo moje internetowe doświadczenia podpowiadają mi, że skończy się to najazdem weteranów na moją osobę, co widać dwa posty wyżej ;) Jeżeli prawię głupio to nie ma o czym gadać, brak odpowiedzi będzie dla mnie wystarczająco czytelną odpowiedzią ;) Pozdrawiam.

Źle mnie zrozumiałeś dobrze prawisz,but stwórz temat w dziale serwis.xd

A ja wciąż nie załapałem o co chodzi.

W temacie do którego dałem link jest wyraźnie napisane, że tematy które zostały stworzone przed zamknięciem - zostają.

Targowisko zostało zamknięte głównie dlatego, że pałętali się tutaj oszuści.

To teraz mają otworzyć targowisko, bo jakiś debil nie umie czytać i stworzy sobie temat o sprzedaży np. konta w WoT-a, bo jak tutaj ten stary temat działa, to jemu też wolno?

Tak źle i tak też niedobrze.

Tak, zgadza się, stare tematy zostają i nie mam nic przeciwko, ale niech zostają te w dziale targowisko. W działach tematycznych robi się niepotrzebny rozgardiasz przez mieszanie ogłoszeń z tematami ściśle związanymi z grą. Mnie osobiście jako gracza WoT, a więc użytkownika potencjalnie zainteresowanego niniejszym działem, razi to, że pewne wątki znajdują się w nieodpowiednich miejscach ;) Tym bardziej, że podobne dalej mogą być zakładanie w działach tematycznych, czego przykładem jest akurat ten jeden :) Jestem w stanie argumentować swoje zdanie w odpowiednim dziale, jak najbardziej. Właśnie co dopiero przejechałem się na jednym użytkowniku forum podczas wymiany, którą rozpocząłem kiedy targowisko jeszcze działało. Jako jeden z poszkodowanych chciałbym wszelkimi siłami wyplenić ogłoszenia, które trącą potencjalnym oszustwem, aby nie było już usera, który nadział się jak ja ;)

Milo ile jeszcze? Teraz to mam ochotę zarzucić reportem.Masz świetny pomysł ?Podziel się w odpowiednim do tego dziale.

Zamykam bo zrobiliście panowie za duży spam. Kolega może sobie stworzyć konto do WoT, nie zaboli.

Przyjme konto od kogoś komu znudziła się gra lub nie ma na nią czasu i konto jest mało warte. Najbardziej interesuje mnie konto z jakimś 6-7 tierem :) Jeśli ktoś zechciałby mi oddać konto wielkie dzięki :)