Witam jak w temacie jestem nowym graczem i chciałbym zacząć swoją przygodę z Wowem poprzez RAF Serwer ani frakcja nie gra roli
Dogadamy się
Przyjmę RAFa
Hej!
Jestem weteranem WoW'a gram już od TBC (wtedy na privach) na globalu zaczołem swoją przygodę od WoTLK. Chętnie poexpiłbym sobie nową postać za pośrednictwem RaF'a.
Oferuję:
-pomoc w grze przez cały czas
-wsparcie materialne w poistaci golda
-wspólne expienie
-miłą atmosferę
Serwer outland lub jakiś inny z dużą populacją . Preferuje aliantów
Jeśli nadal chcesz RAF-a to z chęcią mógłbym Ci go dać i pograć w miłej atmosferze.
Preferuję serwer Burning Legion (tam gra najwięcej polaków) po stronie Hordy.
Mogę Ci dać trochę golda na start (na plecaki itp.).
Jeśli będziesz chciał możemy wyexpić więcej niż jedną postać.
Gdy wyexpimy swoją postać możemy też pograć w end game.
Z tego co mi wiadomo to raf w Polsce nadal jest zablokowany
,,Zrekrutuj Przyjaciela jest dostępny dla graczy z Austrii, Belgii, Finlandii, Francji, Niemczech, Grecji, Irlandii, Włoszech, Łotwy, Litwy, Holandii, Norwegii, Portugalii, Rosji, Szwecji, Ukrainy i Wielkiej Brytanii. Gracze spoza tych regionów nie mogą korzystać z tej promocji."
Z tego co mi wiadomo to raf w Polsce nadal jest zablokowany,,Zrekrutuj Przyjaciela jest dostępny dla graczy z Austrii, Belgii, Finlandii, Francji, Niemczech, Grecji, Irlandii, Włoszech, Łotwy, Litwy, Holandii, Norwegii, Portugalii, Rosji, Szwecji, Ukrainy i Wielkiej Brytanii. Gracze spoza tych regionów nie mogą korzystać z tej promocji."
Raczej nie jest, bo kilka miesięcy temu dostałem polską wiadomość na e-maila z nowymi nagrodami za RAF i już kiedyś korzystałem z tej opcji.
RaF działa bez zarzutu nawet na kontach z ustawiona Polska jako krajem zamieszkania. Dzięki temu dorobiłem się już kilku mountow w WoWie.
Witam jak w temacie jestem nowym graczem i chciałbym zacząć swoją przygodę z Wowem poprzez RAF Serwer ani frakcja nie gra roli
Dogadamy się