Przyjmę RaFa

Czesc jak w temacie. Zacząłem swoja przygode z wowem poki co tylko podstawka wbilem sobie tam 25 poziom. Moze znajdzie sie jakas osoba co chce polevelowac w zamian oczekuje jakiegos golda na start zestaw bagow. Zalezy mi aby ktos byl online wiekszosc dnia a nie tylko 2 godziny dziennie. Wiek powyzej 18 roku. Sam mam 24 wiec niemam ochoty grac ze skrzeczącymi 16 latkami do mikrofonu. Oczywiscie TS musi byc.

Jak ktos chetny serdecznie zapraszam :)

Jaki server i frakcja?

Do wyboru Defianse albo BL na BL to Horda a na Defianse obojetnie

Ja gram na BL alliance.

Do wyboru Defianse albo BL na BL to Horda a na Defianse obojetnie 

Na wowcenter zapytaj, dobrze radze bla sobie odpusc, a ally Na bl ded btw

Ally na BL nie jest martwe. JUż przestań pisać o tym gdzie możesz.

Jeśli chodzi o RAFa, to na wowcenter.pl masz specjalny temat, gdzie ogłaszają się ludzie oferujący rafa oraz ci któzy go chcą otrzymać.

Ally na BL nie jest martwe. JUż przestań pisać o tym gdzie możesz.

Jeśli chodzi o RAFa, to na wowcenter.pl masz specjalny temat, gdzie ogłaszają się ludzie oferujący rafa oraz ci któzy go chcą otrzymać.

Ofc ze jest dead, bl to typowy PvE serwer, jak w Ally

-> http://www.wowprogress.com/pve/eu/burning-legion

->2 gildie #17, #19 potem 2gi tab (top 21-40) znowu 2 w ally, 3ci to samo.

Jak z Lunatic Asylum quitnal tank, top dpsi w polowie tego roku kwiecien/maj to im sie raid grupa juz do dodatku nie uzbierala, wystarczylo by pare transferu kluczowych osob i juz nie ma raidowania na poziomie mytycznym w ally (doslownie wystarczylo zeby 5-6 osob zrobilo transfery z LA i tej drugiej), a juz pomijam fakt ze to wczesny dodatek, ludzie sie zaczna denerwowac o brak progressu bo 2/7M to jak na polowe pazdziernika - dla gildii, "elitarnej" -> top Ally guild na BL to SLABIUTKO

Pomine fakt, ze pierwsze 2 bossy to jest przepasc pomiedzy ostatnimi 3'ma takze wiesz, gl & hf

->Populacja: (BL sam w sobie ma srednio-wysoka)

https://realmpop.com/eu-burning-legion.html

-> 75% horda 25% ally (110lv)

ded i tyle w temacie, jak ally to tylko Defias (jezeli chcesz miec mozliwosc grania z polakami, znajdziesz tam tez topowe allianckie gildie - pl)

Grałem u Lunatyków, ekipa fajna ale niestała. Za duża rotacja, może 5/7 stałych graczy, reszta sezonowo. Nie rozumiem tylko czemu jest to wyznacznikiem tego czy serwer jest martwy. NOWY gracz i tak nie wejdzie w pierwszej kolejności do topowych gildii, musi się najpierw obyć, a w tym bez problemu pomogą mu gildie na BL. Kto wie może właśnie dzięki temu graczowi jakaś gildia wbije topke. Odradzanie serwera powołując się na topujące gildie, które mają stałe składy, ew zbierają tylko NAJLEPSZYCH graczy jest bez sensu. I tak większość graczy nie ma czasu, chęci, możliwości etc na granie full hardcore. Do tego wystarczą spokojnie ludzie nawet z BL

No poszła część osób z LA do Maiori, ale udało się odbudować skłąd z osób składających między innymi z mojej starej gildii i raidy wróciły. Pierwsza grupa ma na koncie 2 bossy na mythicu. Myślę, że trzeci padnie na pewno w tym resecie. Drugiej grupie został Xavius na hc.

Co do topowch gildii ally, to one i tak są na BLu właśnie i tak. No i jest wiele gildii również na bl ally, które przyjmą nowych graczy i pomogą wszystko ogarnąć. Żeby jakaś strona była amrtwa musiałby być zerowy progress.

Gadacie o Mythicach i takie tam, ale zważcie na to, że nie każdy je chce progresować :P Myślę, że przeciętnemu casualowi spokojnie wystarczy progress do HC włącznie, a Mythicy to są dla ludzi o mocnych nerwach i takich, którzy od życia chcą więcej.

Ja osobiście do takowych nie należę, a z Maiori zwykle robię tylko normale/hc jak dostanę zaproszenie (nie należę do tej gildii i póki co jestem "healerem do wynajęcia" toteż czasem się uda), mój chłopak jednak do nich należy i robi z nimi Mythicy jeśli sam dostanie się do grupy - bo akurat na nie mają zwykle zbyt dużo chętnych i niestety kilku odpada.

Natomiast innych, pomniejszych gildii w Ally na BL nie brakuje - wieczorami trade jest cały zaspamowany ogłoszeniami o poszukiwanie nowych członków, więc myślę, że @Quaku niepotrzebnie sieje zbyt duży ferment. Mnie osobiście bardziej wkurza to, że na wq i przed wejściem do EN zwykle znajdą się jakieś hordziakowe pajace, które mordują dużo mniej liczebne ally ku powiększeniu swojego e-penisa :)

Czesc jak w temacie. Zacząłem swoja przygode z wowem poki co tylko podstawka wbilem sobie tam 25 poziom. Moze znajdzie sie jakas osoba co chce polevelowac w zamian oczekuje jakiegos golda na start zestaw bagow. Zalezy mi aby ktos byl online wiekszosc dnia a nie tylko 2 godziny dziennie. Wiek powyzej 18 roku. Sam mam 24 wiec niemam ochoty grac ze skrzeczącymi 16 latkami do mikrofonu. Oczywiscie TS musi byc.

Jak ktos chetny serdecznie zapraszam :)