Serdecznie zapraszam wszystkich graczy Dragonicy do naszej gildii o nazwe ,,Przymierze''. W gildii jest 50 osób, z czego 3/4 jest dosyć aktywnych. Pomagamy sobie nawzajem (Questy, wymienianie się przedmiotami etc.) i ogólnie w gildii panuje bardzo miła atmosfera. Jeśli chcecie dołączyć- piszcie do Shira. To na tyle, sami się przekonacie kiedy dołączycie:)
Przymierze
Ja mam pytanie czy to na IAH czy może gpotato ? i czy przyjmujecie 1-sze lvle : D ?
Czy dzika świnia to dzik ?
Ojj, sorka.
Ofc. na Gpotato. Lvl nie ważny- musicie robić guild daily questy (żeby zwiększać poziom gildii=ilość maksymalnych członków), ale nawet gdybyś miał 1337'my lvl i zachowywałbyś się jak dzika świnia to podziękowalibyśmy;p
A można coś u was przymierzyć? Bo chętnie coś ładnego przymierze
Zooker :lol:
Jakby co to ja już w gildii jestem i ja to mianowicie Lora xDDD
Chciałbym dołączyć do gildii mój nick Baranek
Ja napewno dojde do tego "Przymierza" o ile mnie przyjmiecie
Ale najpierw muszę tą gre ściągnąć.
To nastąpi w noc z 3.07 na 4.07 2009
P.S. Trzeba pisać podanie czy wystarczy z kimś zagadać.
Niestety gilda przyjmuje graczy od 1lvl
I to widać ze idą na ilość a nie jakość.
Bylem z paroma graczami z przymierza na Dungu.
Leciały teksty typu, muj , bende puzniej:.Może to przypadki ale widziałem że gra tam duzo PolaczkówPL
3/4 akywnych bo 50% to low lvl
Podejrzewam, że to jest gildia tylko dla Polaków, więc nie dziwi mnie fakt, że sporo osób ma "low lvl".
Ta gildia powstała, żeby zmobilizować graczy do grania zespołowo, a mniemam, że mało osób zna języki obce tak dobrze, żeby bawić się lepiej z obcokrajowcami niż z Polakami. W każdej grze na skale globalną można spotkać gildie typowo polskie, w których znajdują sięwyłącznie Polacy i nic tego nie zmieni. W każdej grze chodzi o zabawe, jeżeli ktoś tego nie rozumie będzie grał sam i unikał rozmowy z takimi "low lvl" jak ja czy osoby, które dopiero co zaczynają zabawe z Dragonica.
To tylko moje zdanie, ale wiem, że sporo osób myśli mniej więcej tak samo.
P.S. Mam nadzieje, że wyrażam się dość jasno,tak żeby każdy zrozumiał to tak jak chciałbym ja.
milo by bylo do was dojsc.... ale cos niestety Shiry uchwycic nie moge od 2 dni... jest ktos inny moze od rekrutacji ?
Witam właśnie zajrzałem na tą grę i mi się spodobała bardziej od tych w które grałem i postanowiłem ściągnąć tą grę i jeszcze dzisiaj(lub jutro) dołączyć do waszej gildi (będe mieć taki sam nick jak na forum).
CHciałbym dołączyć do gildii. Mam 23 lvl archer pathfinder nick kamillo
Serdecznie zapraszam wszystkich graczy Dragonicy do naszej gildii o nazwe ,,Przymierze''. W gildii jest 50 osób, z czego 3/4 jest dosyć aktywnych. Pomagamy sobie nawzajem (Questy, wymienianie się przedmiotami etc.) i ogólnie w gildii panuje bardzo miła atmosfera. Jeśli chcecie dołączyć- piszcie do Shira. To na tyle, sami się przekonacie kiedy dołączycie:)