Witam mam pewien problem. Otoz wczoraj odebralem kupiona przeze mnie gre na ps3 little big planet 2 . Na odwrocie opakowania bylo napisane ,ze gram zajmuje 16 gb wolnego miejsca na dysku a posiadam na chwile obewcna ps3 ktora ma dysk 12 gb. Prszestraszylem sie torche ale zainstalowalem gre , okazalo sie ,ze gra zajela niecale 2 gb,wiec wyszlo super. Chcialem pograc sobie z bratem ktory posiada rowniez taka sama konsole z taka sama pamiecia wbudowana ,problem polega na tym ,ze chcial zakupic wlasnie ta gre w ps3 store , zakupil ja i wyskoczylo mu powiadomienie ,ze gra potrzebuje 15 gb wolnego miejsca na dysku do zainstalowania . Troche sie zdziwilismy poniewaz pisalo ,ze gra zajmuje okolo 6 gb w sklepie. Czy jest mnozliwosc ,ze mozemy cos z tym zrobic.? Np , ja mu dam swoja plyte ,zainstalujemy zawartosc jej na jego konsoli a on moze sciagnie sobie tam jakas akutalizacje i bedzie mu dzialac? Przepraszam ,ze troche chaotycznie napisalem,ale jestem obecnie w pracy. Za wszelkie porady z gory dziekuje.