Witam od niedawna posiadam konsole ps 3 i mam pytanie dotyczące konta plus. Czy kupując ps plus za 59 zł dostane za darmo Red Dead Redemption oraz Borderlands i czy opłaca się dla tych gier kupować konto plus. Z góry dzienkuje za odpowiedzi.
PS 3 Plus
Emm.. Nie zauważyłem żeby była promocja. Jeżeli masz na myśli tą złotą ikonkę "FREE" to jest to tylko beta, tzn. Nie masz ograniczeń fabularnych itp, ale określony czas do grania (chyba 24h, potem wersja wygasa). Nie, nie opłaca się. Opłaca się tylko, gdy kupujesz dużo gier przez PSS, dla promocji.
Ok dziękuje za odpowiedź
Jesli posiadasz plusa masz dostep do pewnej ilosci gier okreslonych jako "instant collection" na okres za jaki zaplaciles ( 3 miesiace 60zl, rok 200zl). Borderlands infaumus2 deadspace2 i killka innych.
Czyli płacąc 59 zł będe mógł zagrać we wszystkie te gry czy tylko 1?
we wszystkie przez okres wykupionego abonamentu
A czy po przedłużeniu save itp zostają?
raczej napewno ale korzystam z tego po raz pierwszy wiec to nie sprawdzone. Red Dead Redemption sie pojawilo do sciagniecia :>
Ok dziękuję ci za odpowiedź
O ile się nie mylę, to te darmowe wersje są na 24h. Zawsze tak było.
P.S dziękuję **
Witam od niedawna posiadam konsole ps 3 i mam pytanie dotyczące konta plus. Czy kupując ps plus za 59 zł dostane za darmo Red Dead Redemption oraz Borderlands i czy opłaca się dla tych gier kupować konto plus. Z góry dzienkuje za odpowiedzi.