[PS2] Szukam gier

Witam! Od razu do konkretow, szukam tytulow gier na PS2 ktore do ukonczenia w 100% wymagaja setek, a nawet tysiecy godzin. Setki przedmiotow i kombinacji. Multum watkow pobocznych i innych smaczkow ktore wydluzaja gameplay i miodnosc gry.

Chodzi mi glownie o tytuly RPG, aRPG

Prosze nie wymieniac serii Final Fantasy. Tytuly w stylu Star Ocean: till the end of time, disgaea, suikony itp.

Bardzo prosze wpisywac tytuly

Może Rogue Galaxy ?

Monster Hunter

gra jest trudna i zapewnia zabawę na ponad 500 godzin :)

http://www.listal.com/list/rpg-world-ps2-edition
To ci pomoże

Super lista, dzieki Magar! Macie po plusie wszyscy :D

setki godzin? no to zagraj w disgea, jeszcze w żadnej grze nie uświadczyłem takiej ilości grindu

Osobiście z listy polecam SMT: Nocturne, w Europie znany jako Lucifer's Call. Coś naprawdę innowacyjnego i świeżego.

dziekowka, za malolata slyszalem o tych wszystkich grach, ale dopiero teraz bd mogl robic kolekcje, a wiekszosc z tych gier tanie nie sa hehe. Moze macie jakies za***iste, walajace sie w katach RPG PS2? Pm me

z setek godzin to jak dobrze kojarzę dragon quest VIII znajomy mówił mi ze podobno by przejść cala w 100% ze wszystkim potrzebne jest około 800h grania

a stary dobry teeken?

Witam! Od razu do konkretow, szukam tytulow gier na PS2 ktore do ukonczenia w 100% wymagaja setek, a nawet tysiecy godzin. Setki przedmiotow i kombinacji. Multum watkow pobocznych i innych smaczkow ktore wydluzaja gameplay i miodnosc gry.

Chodzi mi glownie o tytuly RPG, aRPG

Prosze nie wymieniac serii Final Fantasy. Tytuly w stylu Star Ocean: till the end of time, disgaea, suikony itp.

Bardzo prosze wpisywac tytuly