PS3 i internet

Witam. Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem PS3, i od samego początku nie mogę podłączyć jej do internetu xD Próbowałem kilku kombinacji: kabel od ściany, do modemu i od modemu do PS3 - nie działa, podłączenie przez USB również nie działa. Jakby ktoś wiedział co mam zrobić byłbym bardzo wdzięczny, dokupić router czy może jeszcze coś innego xD Z góry dziękuje za pomoc.

ALe przecież PS3 ma WiFi z tego co mi wiadomo i nie trzeba żadnych kabli.

@edit

a wgl wyszukuje ci jakieś IP czy coś czy nic nie możesz zrobic?? Poczytaj na necie przedchwila se patrzyłem to jest wiele problemów.

Chyba, że on nie ma routera tylko modem ( jak zresztą napisał) i obawiam się, że modemu nie podłączysz, bo na ps3 nie zainstalujesz sterów do niego ;D

Teraz usługi PS3 nie działają po ataku 4chana...

Teraz usługi PS3 nie działają po ataku 4chana...

Tym razem to nie Anonimowi, coś u nich ponoć padło ;)

Czyli najlepszym rozwiązanie będzie kupić router?

Ja z internetu korzystałem, po przez livebox'a, ale jak masz zamiar przerabiać PS3, to nawet się w to nie baw, bowiem Sony zaczął łapać piratów poprzez internet, z tego co czytałem jak wchodzisz na neta, to do Sony jest wysyłany aktualny soft :)

Witam. Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem PS3, i od samego początku nie mogę podłączyć jej do internetu xD Próbowałem kilku kombinacji: kabel od ściany, do modemu i od modemu do PS3 - nie działa, podłączenie przez USB również nie działa. Jakby ktoś wiedział co mam zrobić byłbym bardzo wdzięczny, dokupić router czy może jeszcze coś innego xD Z góry dziękuje za pomoc.