Ps3 - Zawiesiło się

Witam posiadam konsole ps3 już od ponad miesiąca wciągu tego czasu konsola się zawiesiła ze 2-3 Dość dużo Grałem Razy Czy To Normalne czy coś jest nie tak wciągu 43 godzin w Skyrim'ie konsola się 1 raz zawiesiła więc pytanie brzmi czy konsole się czasami mogą zawieszać bez powodu ? czy to jakiś problem z Samą Konsolą z Góry Dzięki.

może się przegrzewa, nie wiem jak z ps3 ale stare wersje Xboxów lubiły się przegrzewać "tak o" bez powodu

Dużo razy tak miałem, a nie przejmuje się tym bardzo bo przyzwyczaiłem do kompa:|

Mi się raz zawiesiła jak wyłączyłem telewizor, a konsola dalej była włączona. Jeżeli tak robisz, to ja bym tego zaprzestał. Kto wie, może to od tego.

Gadałem z Kumplem on też ma ps3 od ponad 2 lat powiedział że to Normalne wszystko się czasem zawiesza komputery telefony i że on też tak ma więc to normalne xD

To po co zakładałeś ten temat?

Ahh No Znowu Się Zawiesiła Przyznam od 13 gram i teraz się zawiesiła jak grałem w Skyrima No Kur** Ktoś Ma Jakieś Pomysły ?

Jak się gra cały dzień, to się nie dziw, że się przegrzewa. Zrób sobie po 3 godzinach przerwę 15-30 minut, żeby konsola odsapła.

Jak się gra cały dzień, to się nie dziw, że się przegrzewa. Zrób sobie po 3 godzinach przerwę 15-30 minut, żeby konsola odsapła.

Czyli to od tego ? mam nadzieje no powiem ciepła była bardzo no już skończyłem chociaż raz w infamous2 to od 23 do 5:30 nad ranem grałem i nic nie było co jest ? xD Czyli wywnioskować mam że to przez Długą Grę w Sensie że Konsola się Przegrzewa tak ?

No ale Wczoraj Zacząłem koło 9 i o 10:30 się chyba zawiesiła więc coś tu jest jednak nie tak słyszałem ze Skyrim się tnie po Tym Jak Save Wyniesie ponad 7mb no wcześniej ze Skyrimem tak nie miałem a dzisiaj Save Przekroczyl 8,5 mb możę to od tego ? bo w batman arkham city też długo grałem i nic proszę o pomoc z góry Dzięki.

PS. A To Co !? Podobno Przez Nowy Update Konsola się zawiesza na Skyrimie i na MW3 po update'cie 4.00 link : http://www.ps3-hack.com.pl/index.php?topic=8208.0 to może przez to ? bo Batman Arkham City mi się nie zawieszał i Uncharted 3 też nie jak myślicie ? Ale Gre Miałem Póżniej niż update aaaaa kurde !

Witam posiadam konsole ps3 już od ponad miesiąca wciągu tego czasu konsola się zawiesiła ze 2-3 Dość dużo Grałem Razy Czy To Normalne czy coś jest nie tak wciągu 43 godzin w Skyrim'ie konsola się 1 raz zawiesiła więc pytanie brzmi czy konsole się czasami mogą zawieszać bez powodu ? czy to jakiś problem z Samą Konsolą z Góry Dzięki.