Witam Szukam gier na Ps3 Konkretnie Horror nie znam dużo takich gier jedyna jaka do tej pory gralem to Silent Hill gra poprostu Genialna ale chetnie pograłbym w inne gierki ;] więć czekam na waszę propozycje
Ps3
Metro Last Light chyba jest na PS3.
Koniecznie wypróbuj Heavy Rain oraz ew. Fear
Moze przypadnie ci do gustu Siren: Blood Curse
ok wypróboje czekam na dalsze propozycje
Odnośnie horrorów to tak jak wymieniłeś Silent Hill. Grałem w część Homecoming i Downpour - obie potrafią przestraszyć. (o ile się gra samemu o 1 w nocy, a nie w towarzystwie o 15, heh).
Siren: Blood Curse - części z PS2 były strasznie klimatyczne. Oglądałem nie raz recenzję i gameplay'e z PS3 i wyglądało to podobnie.
Co do innych gier, to jest tego po prostu masa. Wymienię może tylko exclusive'y, bo nie szukasz pewnie multiplatform typu FIFA czy Call of Duty.
Unchated - wszystkie 3 części, Killzone 2 & 3, Infamous 1 & 2, Heavy Rain, Demon's Souls, Resistance 2 & 3, Metal Gear Solid 4.
Tak patrzę na swoją kolekcję i w zasadzie poleciłbym każdą grę, tylko jest ich około 50, więc wszystkich nie będę wypisywał, heh.
Nie mniej jednak, zbadaj:
Assassin's Creed - serię, Sleeping Dogs, Borderlands, Vanquish, Deux Ex, Final Fantaxy XIII & XIII-2, Red Dead Redemption, czy z klasyków w HD - MGS'y (2, 3 i Peace Walker) oraz Ico + Shadow of the Colossus.
On chce grę z gatunku horror, a ty wylatujesz z AC itp...
Nie wierzę, jak mogłem zapomnieć o serii Dead Space... Jedynka potrafiła wystraszyć, dwójka też dawała radę. W trzeciej części widać, że twórcy już odbiegają od schematu i zrobili grę pod większą ilość graczy.
Do moich propozycji wyżej też dodałbym jeden z ostatnich zakupów:
Metal Gear Risins Revengeance - świetny slasher, Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier czy Batman'a, który to zaliczył status GOTY.
Najlepszy klimacik ma Fear oraz Metro ;]
Czy batman albo Ghost Recon to horrory? Nie wydaje mi się.
Witam Szukam gier na Ps3 Konkretnie Horror nie znam dużo takich gier jedyna jaka do tej pory gralem to Silent Hill gra poprostu Genialna ale chetnie pograłbym w inne gierki ;] więć czekam na waszę propozycje