Witam mam pytanie , otóż grałem na PS4 w FFX 14 i miałem tam wykupiony pełen pakiet ( heart + stormblood ) i NIE osiągnąłem 35 lvla . Po 2 miesięcznej przerwie chciałem sobie zagrać na PC , otóż moje pytanie jest takie , chciałbym grać na jednej postaci , czy po wykupieniu na koncie na PS4 pakietu mam brak możliwości dalszego free triala ? Ponieważ nie mogę się zalogować , jest napisane coś , że mam juz zarejestrowane konto gracza . Gdy loguję się na square enrix na stronie , nie jest nigdzie napisane , że mam wykupioną wersję PS4 , pomimo , że loguje się tymi samymi danymi , więc co muszę w sumie zrobić , żeby grać tą samą postacia na PC jak na PS4 ??
PS4 a PC
kupujesz na kompa ( aktualnie pełen pakiet kosztuje 100 zl) i grasz na tej samej postaci co na ps4, nic nie musisz robić i ogólnie mam to samo na ps4 strasznie niewygodnie się gra w ffXIV ;/
Ogólnie, żeby cokolwiek "zobaczyć" jeśli chodzi o FFXIV to nie logujesz się na stronie Square Enix, tylko na "Mogstation" (Wpisz tę frazę w google i wejdź w pierwszy link, na google będzie kilka japońskich znaczków, ale strona jest w pełni po angielsku). Z tego co mi wiadomo to będziesz mógł grać tą samą postacią, jednak tak jak napisał @Eustachy - musisz kupić oddzielny pakiet (HW + SB) w wersji na PC (Non-Steam).
Rozumiem , wszystko widzę , czyli ten ,, Trial " , jeżeli mam wesje na PS4 i nie mam 35 lvla i tak mnie nie obowiązuje juz na PC ? Gdzie znajdę ten pakiet full za 100 ( polaki cebulaki hehe ) , nie orientuję się , byłbym wdzięczny za screen czy coś
https://www.g2a.com/final-fantasy-xiv-a-realm-reborn-heavensward-stormblood-final-fantasy-code-europe-i10000068432001
Możesz spróbować tutaj.
Ogólnie chyba bardziej ci się będzie opłacać wbić ten 35 na trialu i kupić wtedy ten pakiet ;p
Witam mam pytanie , otóż grałem na PS4 w FFX 14 i miałem tam wykupiony pełen pakiet ( heart + stormblood ) i NIE osiągnąłem 35 lvla . Po 2 miesięcznej przerwie chciałem sobie zagrać na PC , otóż moje pytanie jest takie , chciałbym grać na jednej postaci , czy po wykupieniu na koncie na PS4 pakietu mam brak możliwości dalszego free triala ? Ponieważ nie mogę się zalogować , jest napisane coś , że mam juz zarejestrowane konto gracza . Gdy loguję się na square enrix na stronie , nie jest nigdzie napisane , że mam wykupioną wersję PS4 , pomimo , że loguje się tymi samymi danymi , więc co muszę w sumie zrobić , żeby grać tą samą postacia na PC jak na PS4 ??