[PS4] Kupno uzywanej gry multiplayer BF4

Witam mam zamiar kupić używany battlefield 4 . Czy w srodku pudelka jest jakis kod aktywujacy rozgrywke multi? Czy będę mógł zmienić sobie nick i zresetować staty? Osoba sprzedająca napisala ,że graĺa tylko singleplayer.

Proszę o pomoc.

P.S Na allegro ktoś sprzedaje kody po 115 zł fake?

U mnie na Śląsku masz sieć sklepów z używanymi jak i nowymi grami gdzie ceny są o wiele rozsądniejsze niż w sklepach "Supermarket"

A sklep nosi nazwę: powerplay.com.pl

Ogólnie to ja ma na sprzedaż BF4 ale kupowalem na PC, nie mam pojecia czy by to chodzilo rowniez na PS. Jak ktos grał na single tylko no to multi ma nieruszone wiec staty na poziomie 0.

Kurcze. A może kupił ktoś i wie co jest w pudełku?

Nic po za płytą i gównianymi broszurkami. Możesz spokojnie kupywać używke i grać na multi. Tylko do multi ps plus potrzebny.

ogólnie to chyba wszystkie gry w tej nowej generacji są bez online passów, także śmiało można kupować używki ( akurat sam kupuje bf4 na ps4 :P )

Tak, Online Passy zostały odstawione jakiś czas temu, teraz żadna gra od EA nie ma tego.

Dobra , koleś to nie wypał bo gadałem z nim a teraz nie odpowiada...

Namierzyłem na allegro aukcję : http://allegro.pl/battlefield-4-hit-ps4-nowa-pl-pl-pl-i4056621964.html .

To jest normalna wersja ?

Cena mnie zadziwiła... Po lewej stronie w "dostawa" jest taka fraza : "Gre udostępniam tylko raz do pobrania" jak mam to rozumieć?

P.S Mnóstwo ludzi to kupuje - jak osiąga 7 kupców to zaraz następna aukcja się zaczyna.

Proszę o pomoc bo chciałbym sobie w weekend pograć :]

@ edit ludzie wystawiają pozytywy czyli chyba ok

Dobra , koleś to nie wypał bo gadałem z nim a teraz nie odpowiada... Namierzyłem na allegro aukcję : http://allegro.pl/battlefield-4-hit-ps4-nowa-pl-pl-pl-i4056621964.html .To jest normalna wersja ?Cena mnie zadziwiła... Po lewej stronie w "dostawa" jest taka fraza : "Gre udostępniam tylko raz do pobrania" jak mam to rozumieć?P.S Mnóstwo ludzi to kupuje - jak osiąga 7 kupców to zaraz następna aukcja się zaczyna.Proszę o pomoc bo chciałbym sobie w weekend pograć :]@ edit ludzie wystawiają pozytywy czyli chyba ok

Działa to na zasadzie, że koleś ci udostępnia konto z grą, która ty pobierasz, a potem instalujesz, czyli gra wymaga 2x więcej miejsca, a jak z multi to średnio wiem, ponieważ kumpel nie gra na multi ;d

Działa to na zasadzie, że koleś ci udostępnia konto z grą, która ty pobierasz, a potem instalujesz, czyli gra wymaga 2x więcej miejsca, a jak z multi to średnio wiem, ponieważ kumpel nie gra na multi ;d

czyli lepiej kupić pudełko...

czyli lepiej kupić pudełko...

Zależy :D to tak jak z gta v na xboxa (tyle, że na xboxie się nie instaluje gier to jest +), gta v płyta to dajmy (przykład) cena 160zł w góre, a poprzez udostępnienie konta mam za 80zł+assasina.

tylko ,że jeśli udostępni Ci swoje konto tylko by pobrać grę ,a potem zmieni passy to będziesz mógł pożegnać się z grą i kasą :)

tylko ,że jeśli udostępni Ci swoje konto tylko by pobrać grę ,a potem zmieni passy to będziesz mógł pożegnać się z grą i kasą

No nie do końca to tak działa ;).

Więc tak posiadam ps3 mam BF3 i BF4. Co do waszych pytań to:

1.Wersja pudełkowa zawiera płytę instrukcje oraz broszurkę (Z kodem do PS4 gdzie za pośrednictwem PSN kupimy grę w cenie 39.00zł CHĘTNIE SIĘ NA COŚ Z KIMŚ WYMIENIĘ)

2.Nie wiem jak wy ale ja wole mieć wersję pudełkową (To tylko moje zdanie, wg. mnie lepiej mieć coś namacalnie niż powiązane z kontem które możemy stracić )

3.Jeżeli masz zamiar kupić BF4 jesteś fanem serii BF(masz zamiar przygrać trochę dłużej niż kilka tygodni) to doradzam ci kupno BF4 Premium (Informacje o BF4 Premium:http://www.battlefield.com/pl/battlefield-4/premium)

Na kompa na bf3 łącznie poszło prawie 300zł = podstawka + dodatek + premium... Teraz wiem jaka jest polityka EA i że nowe gry będą schodzić z ceny bardzo szybko. Istnieją głosy na forach że ten BF4 będzie w plusie :P

Haha BF 4 w Plusie , muszą to wypisywać naprawdę nieźli desperaci lub fan-boye CoD , jeśli naprawdę masz takie " ciśnienie" na BF4 to poprostu jedz do sklepu zakup gierkę :) , zawsze możesz ją później odsprzedać.

Na ten moment wiem, że nie jest warta 200zł i szukam po tablicach itp.

A pograć bym pograł :lol:B) .

Sam kupiłem przed momentem na allegro używkę, dałem 140 złotych. Da się? da sie.

No to ci się udało :P. Ja już od kilku dni szukam... wszędzie 170 chca

Witam mam zamiar kupić używany battlefield 4 . Czy w srodku pudelka jest jakis kod aktywujacy rozgrywke multi? Czy będę mógł zmienić sobie nick i zresetować staty? Osoba sprzedająca napisala ,że graĺa tylko singleplayer.

Proszę o pomoc.

P.S Na allegro ktoś sprzedaje kody po 115 zł fake?