Ps4 nba 2k15

Siema,

Woczraj zamówiłem tutaj : http://allegro.pl/nba-2k15-nowosc-hit-na-ps4-automat-24-7-i4740623161.html

NBA 2K15. Dzisiaj dostałem odpowiedź i ku mojemu zdziwieniu facet nie wysłał kodu, tylko jakieś pasy do konta. Zalogowałem się na to konto patrzę jest NBA ok.

Tak jak napisał w instrukcji ustawiłem je na podstawowe. Następnego dnia wszedłem na swoje pierwsze konto PSN i nie było tam NBA. Wchodzę więc na te drugie konto i tam ta gra jest. Próbuję ją pobrać, ale pisze, że muszę być zalogowany do PSN. Wpisuję pasy i odmowa dostępu, nie mogę się zalogować. Nie wiem co robić teraz pomocy ;//

Na przyszłość będziesz wiedział żeby czytać opisy, Masz grę pobrać i przypisać do swojego konta

czyli nie mogę nic już zrobić ?

Ciężko mi powiedzieć, poproś sprzedawcę o pomoc

niestety wyjechał on na weekend, a samemu nie dam rady nic zrobić ? ;/

Ale te passy co ci podał to cały czas działają ?

Dlatego unikaj aukcji, gdzie sprzedawca zamiast klucza, daje Ci passy do innego konta.

Passy działały tylko za 1 razem.

Na aukcji było napisane, że dostaje klucz..

Więc pozostają tylko wyjaśnienia ze strony sprzedawcy i nadzieja, że nie opchnął tego samego konta kilku osobom.

jak mogles kupic cos z automatu od kolesia ktory ma 766 pkt?

tak sie nie robi bo to pewne ze zlodziej..

kupuje sie tylko od tych co maja tego po kilka-kilkanascie tysiecy!

zostales zrobiony w bambuko.

@up

Co Ty w ogóle piszesz człowieku, zastanów się czasem. Sugerujesz, że ktoś, kto ma 700+ komentarzy, z czego 98% jest pozytywnych to oszust, tak? Brawo pomyślunku. Gdyby wszyscy tak myśleli to żadni nowi użytkownicy nie byliby w stanie zaistnieć, bo nikt nie chciałby od nich kupować.

Co do tematu, polecam poczekać, aż sprzedawca wróci z wyjazdu. Skontaktuj się z nim i jak najbardziej powinien pomóc. Jeśli nie, możesz rozpocząć spór przez Allegro i zażądać pieniędzy spowrotem.

700 komentów to bez problemu mogą boty nabić.... Pamiętam, że widziałem, jak boty nabijały komenty kontu, które zostało zawieszone... 2 lata przed:D

Siema,

Woczraj zamówiłem tutaj : http://allegro.pl/nba-2k15-nowosc-hit-na-ps4-automat-24-7-i4740623161.html

NBA 2K15. Dzisiaj dostałem odpowiedź i ku mojemu zdziwieniu facet nie wysłał kodu, tylko jakieś pasy do konta. Zalogowałem się na to konto patrzę jest NBA ok.

Tak jak napisał w instrukcji ustawiłem je na podstawowe. Następnego dnia wszedłem na swoje pierwsze konto PSN i nie było tam NBA. Wchodzę więc na te drugie konto i tam ta gra jest. Próbuję ją pobrać, ale pisze, że muszę być zalogowany do PSN. Wpisuję pasy i odmowa dostępu, nie mogę się zalogować. Nie wiem co robić teraz pomocy ;//