PSC(euro i PLN)

Cześć, zamierzam kupić War Z (dawna nazwa) na steamie i mam pytanie. Ponieważ nie kupywalem gier na steamie chcę sie upewnić czy można zaplacic PSC które kupie za zlotówki jak gra jest za Euro, i czy system korzysta z aktualnego kursu walut :) ty

Tak da się tak, ale nie starczy Ci karta 50zł, więc bedziesz musiał dopłacić. Są jeszcze dwie opcje: kupno gry na oficjalnej stronie za 15$, więc Ci PSC 50 zł starczy. Oraz 3. rozwiązanie, kupno gifta na allegro za 40 zł. Prawdę mówiąc sam kupiłem Infestation w ten wtorek i właśnie wybrałem Allegro ze względu na konto bankowe. Jeśli chcesz PSC to bierz ze strony oficjalnej, wybierasz 300+ metod i PSC. Mam nadzieję, że pomogłem.

Jak dla mnie, to bym poczekał na promocje, ta gra nie jest warta 15$, uwierz

Przeczytaj sobie komentarze o grze, metascore, co na steamie pisza.

Totalny szajs

Jak już chcesz kupić, to poczekaj na promocje, bo 3.24€ to nie jest duzo.

Nie wspieraj tych bandytów i scammerow całymi 15$

Juź lepiej kup po promocji. A za reszte hajsu kup sobie jakas amunicje i bronie.

Byle nie dawac im takiego hajsu.

Bronie moge Ci sprzedać bo nie gram już jak cos

Na oficjalnej jest za 15$ a na steamie za 13 więc jest taniej

Na steamie jest euro, więc jest drożej...

Cześć, zamierzam kupić War Z (dawna nazwa) na steamie i mam pytanie. Ponieważ nie kupywalem gier na steamie chcę sie upewnić czy można zaplacic PSC które kupie za zlotówki jak gra jest za Euro, i czy system korzysta z aktualnego kursu walut :) ty