PSC - problem ;)

Witam. Dzisiaj postanowiłem kupić sobię CS GO. Posiadam 26zł na moim MyPaySafeCard + 5 EURO jeszcze na doładowaniu. I tu zaczyna się problem. Nie mogę na żadnym portalu zakupić owej gry ponieważ nie mam samych PLN tylko PLN + EURO... Czy istnieje sposób zamiany tych euro na pln? Jeśli nie to czy jest taka stronka, która umożliwia wpłatę pieniędzy na konto poprzez PSC i następnie zakupienie owej gry?

Nie chce widzieć odpowiedzi że lepszy PayPal itd. Oczekuje odpowiedzi na TE PYTANIA, KTÓRE NAPISAŁEM ;). Z góry dziękuję.

Kup na steam

Kup na steam

Jak moge kupić na steam skoro STEAM nie przyjmuje PLN + Euro? Użyj mózgu -.-

Po wiec mi ty masz te 5 euro z cd-action XDDD

Po wiec mi ty masz te 5 euro z cd-action XDD

Pisz poprawnie.. prosze?

A wracając to te 5euro mam jeszcze z mojego pobytu w Niemczech. A ostatnio zanalazłem te 5euro na dysku.

Pisz poprawnie.. prosze?A wracając to te 5euro mam jeszcze z mojego pobytu w Niemczech. A ostatnio zanalazłem te 5euro na dysku

Zostało ci czekać na promocje na steam znajdziesz cs za 2.74 euro .

Witam. Dzisiaj postanowiłem kupić sobię CS GO. Posiadam 26zł na moim MyPaySafeCard + 5 EURO jeszcze na doładowaniu. I tu zaczyna się problem. Nie mogę na żadnym portalu zakupić owej gry ponieważ nie mam samych PLN tylko PLN + EURO... Czy istnieje sposób zamiany tych euro na pln? Jeśli nie to czy jest taka stronka, która umożliwia wpłatę pieniędzy na konto poprzez PSC i następnie zakupienie owej gry?

Nie chce widzieć odpowiedzi że lepszy PayPal itd. Oczekuje odpowiedzi na TE PYTANIA, KTÓRE NAPISAŁEM ;). Z góry dziękuję.