Ja najczęściej jestem Hanią, ew. Hanuszczakiem (bo takie me nazwisko co pewnie w jakiś magiczny sposób łączy się z nickiem ale to podstawówka i całej etymologii nie pamiętam). Jak ktoś woła na mnie Łukasz to jest źle bo bardzo nie lubię tego imienia.
Pseudonimy
Gasiek tak jak w nicku dlaczego hmm sam nie wiem moze ze imie Grziesiek
Żelach od nazwiska Żelechowski
Eryk, Ercyk ew. Ercykcyk, Cykcyk, a najczęściej Wiesiek (od Dziewczyn przeniosło się na wszystkich ;/) czemu ? Nie wiem najpierw pan od religi zaczął coś myldać z moim imieniem typu: Erysiu, Rysiu, Mieciu, Wiesiu....
Kinek - od nazwiska Kin
na mnie mowia, dwusekundowiec : (
cos dla tych co galerianki ogladali hahahahahahahah : DD
Przeważnie Krzychu, Krzywy a dlaczego krzywy to nie wiem ;(
A na mnie Grigor, od imienia Grzegorz.
Dlatego bo gdy czytam coś po angielsku to mam rosyjski akcent...
Na mnie Zocha,Zośka i na boisku Zochowski Czemu Zośka ?? Od Długich włosów
Na mnie Zocha,Zośka i na boisku Zochowski Czemu Zośka ?? Od Długich włosów
kojarzy mi sie z 'Kamienie na Szaniec' : )
Kiedyś było 'jajec' - jakoś tak od imienia Jacek. Już się od tego uwolniłem, więc jest po prostu Jacek, Jaca itp.
Co do PlainLazy - Kiedyś za namową kumpli zaczynałem grać w Cabala, a mój inny internetowy nick był "unsupported". Tak się akurat złożyło, że miałem na sobie bluzkę tej firmy. Kolega zaproponował, a name został na dłużej ;p
@OFFTOPICMi też się Zośka skojarzyło z Kamieniami, a tak a propo to nawet spoko książka
@TOPIC W grach i na innych forach, stronach i redtube Jestem znany jako Estivo. Kiedyś w coś grałem i był generator nazw nacisnąłem generuj i wyszło Estivo. Nick mi się spodobał więc został
Ksywa Wicked ;p mówią tak na mnie znajomi no i po prostu Tomasz po imieniu ;P
Rzuan Nie wzielo sie to ani od imienia, nazwiska, ani niczego co mogloby być ze mna zwiazane ;P
Sam wymyślilem sobie tą ksywke (w jaki sposob to juz długa historia). Treaz zazwyczaj poznajac nowych ludzi przedstawiam się "Rzuan" i czesto jest tak ze nawet po 1, 2 miesiacach znajomosci osoba nie ma zielonego pojecia jak mam na imie ;P
heh
Moja ksywka w realnym świecie to Amadi od mojego imienia lub Rogal od nazwiska(Rogalski jestem Dzień Dobry). W internecie i w grach najczęściej używałe Karven ale z wyjątkami. Skąd to się wzieło nie mam zielonego pojęcia
ale chyba sam wymyśliłem (zawsze zostaje to chyba). Kampfer wzieło się ze słownika języka niemieckiego
a Ecchito od ulubionego gatunku anime.
Cycu...tak na mnie wołać =P
Dziewczyny Kubuś, a reszta Kuba normalnie, czasami Kuboszek.
Wiktor, Wik, Sum(wolicie nie wiedzieć), Geniol
Mati, Matik, Pompa lub Maciuś.
PiteroS, Piter567, TerminatorT-1000, później zaczęli na mnie wołać Termit