Psn

Witam

Zakupilem jakis czas temu gre UFC wersji cyfrowej. Gosc mi podal login i haslo....

Teraz mam taki problem ze zostalem wylogowany ze wszystki kont.

Loginu i hasla do tego konta nie posiadam, poniewaz utracilem swojego maila i chcialbym zapytac czy moge w jakis sposob to odzyskac ?

Najlepszym sposobem będzie spróbować odzyskać dostęp do konta mailowego do którego miałeś przypisane konto. Istnieje też możliwość, że człowiek od którego kupiłeś dostęp do konta PSN korzystając z pomocy technicznej Sony odzyskał dostęp do swojego konta, a potem zrestartował email i ponownie wystawił konto na allegro. Możliwe jest też, że Sony po prostu usunęło dane konto. Regulamin PSN wyraźnie zabrania dzielenia się kontami PSN. Chociaż Sony w tej kwestii raczej nie reaguje niestety.

Jedyna możliwość odzyskania konta z grą to jest kontakt ze sprzedającym i prośba o podanie jeszcze raz passów. Jeśli chodzi o konto założone przez Ciebie to można go odzyskać zakładając, że podałeś swoje prawdziwe dane przy zakładaniu konta.

Witam

Zakupilem jakis czas temu gre UFC wersji cyfrowej. Gosc mi podal login i haslo....

Teraz mam taki problem ze zostalem wylogowany ze wszystki kont.

Loginu i hasla do tego konta nie posiadam, poniewaz utracilem swojego maila i chcialbym zapytac czy moge w jakis sposob to odzyskac ?